Agenda

De agenda van Flexwonen.nl geeft u informatie over bijeenkomsten die het Expertisecentrum Flexwonen zelf of samen met anderen organiseert. Maar u krijgt ook een blik op interessante bijeenkomsten van derden.
Flexwonencafé Holland-Rijnland, Katwijk

Donderdag 21 september 2017 | Katwijkerbroek 8, 2223 XP Katwijk  | € deelname gratis, aanmelden verplicht

Bijzonderheden: het Flexwonencafé gaat specifiek over de regio Holland-Rijnland en is bestemd voor bezoekers die hier actief (willen) zijn.

(meer…)


De Grote Tiny Housing manifestatie

Zaterdag 30 september 2017 | Homeruskwartier Almere Poort

Van 30 sept. t/m 7 okt. vindt de Grote Tiny Housing manifestatie plaats in Almere. Kijk binnen in de Tiny Houses, volg een workshop of presentatie en kom naar de informatiemarkt met alles over Tiny Housing!  (meer…)


Klein wonen; grootse blik

Dinsdag 3 oktober 2017 | Kunstlinie Almere Flevoland, Esplanade 10, 1315 TA Almere  | € kosteloos, maar niet vrijblijvend

Op 3 oktober organiseren Platform31, RVO.nl, gemeente Almere, het Woningbouwatelier en het ministerie van BZK samen een groots event over klein wonen. (meer…)


Aedes-debat Woonagenda: maatwerk-wonen

Dinsdag 10 oktober 2017 | Aedes vereniging van woningcorporaties, Den Haag

Woningcorporaties willen de komende jaren maatwerk leveren voor huishoudens die dat nodig hebben. Ze zorgen voor passende huisvesting voor verschillende doelgroepen, eventueel in combinatie met extra ondersteuning of zorg. Maar hoe bereiken we dit? Daarover debatteren bestuurders van woningcorporaties, gemeenten en zorgorganisaties tijdens het Aedes-debat over maatwerk-wonen op 10 oktober 2017. (meer…)


OTB/Platform31 Wooncongres 2017: Kwaliteit van wonen en wijken opnieuw gewogen

Donderdag 9 november 2017 | Haagse Hogeschool, Den Haag

Het OTB van de TU Delft en Platform31 organiseren op 9 november 2017 voor de achtste keer op rij het Wooncongres. Het thema van deze editie is: kwaliteit van wonen en wijken. (meer…)