De Groot Vroomshoop – wij bouwen bewust met hout

De Groot Vroomshoop Bouwsystemen is een dochteronderneming van VolkerWessels. Wij zijn een professionele organisatie die met de grootst mogelijke zorg, tijdelijke, semi-permanente en permanente huisvesting realiseert. Zo bieden we onder andere woonoplossingen voor studenten, migranten en statushouders.


degrootvroomshoop1 degrootvroomshoop2

Zorgeloos, betaalbaar en duurzaam bouwen dankzij systeembouw.

Onze bouwsystemen voor tijdelijke, semi-permanente en permanente huisvesting zijn zorgeloos. Wij regelen alles voor u: van ontwerp en financiering tot aan realisatie. Het hele bouwproces ligt in één hand. Dat geeft u duidelijkheid en verlicht de taak van de bouwdirectie. Ook voor service weet u waar u kunt aankloppen. Zelfs als het gebouw er al staat, zijn wij er voor u. Onze betrokkenheid is dan ook groot. Wij kennen de laatste ontwikkelingen op het gebied van huisvestingsvragen. De gebouwen van De Groot Vroomshoop Bouwsystemen zijn duurzaam, mooi en betaalbaar. Tevreden opdrachtgevers en gebruikers zijn de kroon op ons werk.

Studentenhuisvesting en migrantenhuisvesting

De behoefte aan studentenhuisvesting is vaak urgent en fluctueert bovendien. Net als huisvesting voor migranten. De Groot Vroomshoop Bouwsystemen heeft hiervoor een prefab concept ontwikkeld: Compacte huisvesting. Hiermee realiseert u in korte tijd flexibele huisvesting, bijvoorbeeld voor studenten en migranten. We hebben een aantal appartementvarianten ontwikkeld waarmee verschillende woonvormen gemaakt kunnen worden. De exacte indeling is geheel naar uw wens aan te passen.

Velp, 23 mei 2006. Uizicht over Velp vanaf het dak van het Ziekenhuis, richting Zorgcentrum Intermezzo en Ulenpas Foto: Marc Pluim

Tijdelijke huisvesting statushouders

De Groot Vroomshoop bouwt tijdelijke en semipermanente huisvesting voor statushouders met een gebruiks-/ exploitatietermijn van maximaal 15 jaar. Met een zelf ontwikkeld concept realiseren wij flexibele huisvestingsoplossingen voor mensen die deze hard nodig hebben. De gebouwen zijn herindeelbaar, volledig demontabel en herbruikbaar en daardoor zeer duurzaam.

brochure-de-groot-vroomshoop Klik hier voor onze brochure over huisvesting van statushouders  

Finch: één van de winnaars van ‘A home away form home’

Uit het grote aantal van 366 inzendingen ontvingen de makers van Evolutionary Wooden Houses (Finch Building B.V. met als partner De Groot Vroomshoop Bouwsystemen B.V.) een prijs als erkenning van de grote kwaliteit van hun ontwerp “Finch”.

degrootvroomshoop4 degrootvroomshoop6 degrootvroomshoop5


Contactgegevens

Kornel Poelsma hoofd projectmanagement
+31 (0)6 50226768

Adres

Zwolsekanaal 36
7681 ED VroomshoopEigen bedrijfsprofiel?

Dit bedrijfsprofiel is tot stand gekomen in samenwerking met Flexwonen.nl. wilt u meer informatie over de bedrijfsprofielen neem dan contact met ons op.