FlexHotels

FlexHotels verhuurt kwaliteitshuisvesting in de vorm van woningen en chalets aan EU-arbeidsmigranten. In Leudal beschikken wij over een nieuw recreatiepark met 44 woningen en 20 chalets, die voor korte en langere perioden kunnen worden gehuurd. FlexHotels biedt maatwerkoplossingen voor 2 tot 225 gasten.


flexhotels1

FlexHotels recreatiepark is ruim van opzet, biedt privacy en mogelijkheden voor ontspanning. Het park onderscheidt zich door een informele sfeer en respectvolle omgang met de gasten. Onze gasten beschikken over draadloos internet. Uw gastvrouw woont op het park en de receptie is 6 dagen per week geopend. FlexHotels ligt op loopafstand van het centrum van Haelen. In dit centrum liggen 2 supermarkten, diverse winkels en een aantal sportscholen. De accommodatie ligt in het midden tussen Venlo, Weert, Roermond en Sittard. Voor het park ligt een bushalte met directe verbindingen naar Venlo, Weert en Roermond. Eindhoven en Maastricht liggen op veertig minuten reisafstand.

Recreatiewoningen

De 44 recreatiewoningen zijn comfortabel ingericht. De woningen beschikken over 2,3, 4, of 5 slaapkamers (maximaal 8 personen), een woonkamer, een badkamer en een apart toilet. Alle woningen hebben een  tv (met veel internationale zenders) en een wasmachine. De CV-installaties zijn uitgerust met slimme energiebesparende thermostaten. Elke woning heeft een eigen terras, voorzien van terrasmeubilair.

flexhotels2

Chalets

Naast de recreatiewoningen verhuurt FlexHotels diverse chalets. Deze zijn meestal geschikt voor 2 tot 4 personen. Alle chalets hebben een eigen badkamer met toilet, keuken, zithoek en 1 of meerdere slaapkamers.

Kosten

Voor tweepersoonschalets is de huurprijs vanaf € 500,- per maand (excl. energiekosten). Voor de verhuur van de woningen en voor de verhuur aan grote groepen maken wij graag voor u een maatwerkvoorstel.


ContactgegevensIr. Wilbert Hikspoors
06 - 20541027

Adres

Roggelseweg 54
6081 NP HaelenEigen bedrijfsprofiel?

Dit bedrijfsprofiel is tot stand gekomen in samenwerking met Flexwonen.nl. wilt u meer informatie over de bedrijfsprofielen neem dan contact met ons op.