Verplaatsbare woningen

Hier vindt u informatie over woonunits en modulaire bouw die snel een oplossing kunnen bieden voor uw huisvestingsprobleem.


Aanbod van verplaatsbare woningen

Aanbieders van woonunits en modulaire woongebouwen maken hier hun producten zichtbaar. Zowel nieuw als gebruikt. Uiteraard worden dergelijke woonvoorzieningen zonder grond aangeboden en zal de gebruiker zelf een geschikte locatie moeten vinden. De kwaliteit van zulke woonoplossingen is de laatste jaren sterk toegenomen en ze worden dan ook steeds vaker toegepast voor huisvesting van studenten, arbeidsmigranten, vergunninghouders en andere doelgroepen.

Meer informatie over deze lijst12Camp

Botter 32-51, 8243 KK Lelystad  |   +31 320 258549


Algeco

Appelweg 14, 4782 PX Moerdijk www.algeco.nl

Voor iedereen die snel extra ruimte nodig heeft en die, naast een vlekkeloze kwaliteit en een uitstekende service, ook een optimale flexibiliteit verwacht, zijn wij de ideale partner dankzij onze bouw- en indelingsoplossingen en onze vakkennis.

Bekijk het aanbod

Arcabo

Rollecate 39, 7711 GG Nieuwleusen www.arcabo.nl

Een chalet van Arcabo kenmerkt zich door hoge kwaliteit, fraaie ontwerpen en onbeperkte mogelijkheden

Bekijk het aanbod

Avoned

Kievitsweg 151, 2987 VM Ridderkerk  |   088-1701110  |   www.avoned.nl

Waarom wij geloven in de Miniwoning? Bij de bouw van een Miniwoning denken wij na over innovatieve manieren van bouwen. Met traditioneel bouwen ben je nog niet volledig duurzaam bezig. Door gebruik te maken van hoogwaardige houtskeletbouw in combinatie met een steelframe is het mogelijk om efficiënter, sneller en gedetailleerder te bouwen. Dit kan permanent … Continued

Bekijk volledige profiel

Barli Base

Jagersveld 20, 5405 BW Uden www.barlibase.nl

Barli Base semipermanente woningen bieden een praktische en snelle prefab oplossing voor de huisvesting van woonurgenten. Het huisvestingsvraagstuk staat bij ons centraal. Voor elke gewenste situatie, aantal bewoners, comfort en design. Woonurgenten een thuis bieden staat hoog in het vaandel.

Bekijk het aanbod

Between Home

De Lasso-Zuid 5b, 2371 EV Roelofarendsveen www.between-home.nl

Between-Home verzorgt de bouw van tijdelijke en semipermanente huisvesting voor bijvoorbeeld statushouders, studenten, starters op de woningmarkt of arbeidsmigranten; de ‘verloren’ bewoners.

Bekijk het aanbod

BH Modulbau

9 maja, bb 75300 Lukavac - Bosnie www.wohncontainer-bih.com

BH Modulbau is gevestigd in Bosnië, maar realiseert projecten in diverse Europese landen, recent ook in Duitsland. Via een nederlandstalige vertegenwoordiger inmiddels ook op de Nederlandse markt actief. De website wordt binnenkort vertaald in Engels en Duits.

Bekijk het aanbod

BUKO

BUKO Bedrijvenpark 2 Postbus 519, 1940 AM Beverwijk huisvesting.buko.nl/

BUKO Huisvesting is een deskundige en solide partner met ruim 55 jaar ervaring in tijdelijke huisvesting, bouwsystemen en bouwprocessen. We bieden onze partners zekerheid en financiële stabiliteit, een uiterst korte doorlooptijd en een complete dienstverlening. Slim direct uw ruimtegebrek oplossen? BUKO helpt u verder.

Bekijk het aanbod

CHS Special Products

Van Maasdijkweg 55, 3088 ED Rotterdam

Wij zijn gespecialiseerd in de ontwikkeling, het ontwerp en de vervaardiging van containers voor speciale doeleinden (accommodatie voor mens en/of machine), variërend van één container tot grotere aantallen in serie. Na de oplevering stopt het niet voor ons, want we kunnen ook het transport, montage on-site, reparatie en onderhoud voor u verzorgen.

Bekijk het aanbod

De Groot Vroomshoop

Zwolsekanaal 36, 7681 ED Vroomshoop  |   +31 (0) 546 - 666 333  |   www.degrootvroomshoop.nl

De Groot Vroomshoop Bouwsystemen is een dochteronderneming van VolkerWessels. Wij zijn een professionele organisatie die met de grootst mogelijke zorg, tijdelijke, semi-permanente en permanente huisvesting realiseert. Zo bieden we onder andere woonoplossingen voor studenten, migranten en statushouders.

Bekijk volledige profiel

De Meeuw

Industrieweg 8, 5688 ZG Oirschot www.demeeuw.com

Al meer dan 80 jaar is De Meeuw toonaangevend op het vlak van hoogwaardige, aanpasbare tijdelijke en permanente modulaire gebouwen voor zorg- en onderwijsinstellingen, overheid en bedrijven. Of u nu kiest voor tijdelijke of permanente huisvesting: wij hebben de oplossing voor uw huisvesting in huis.

Bekijk het aanbod

Directbouw

de Holwert 4, 7740 AA Coevorden www.directbouw.nl

Verplaatsbare accommodatie van permanente kwaliteit. Directbouw is sinds de oprichting in 1955 fabricant van tijdelijke huisvesting, semi-permanente en permanente huisvestingen. Directbouw levert naast nieuwe ook regelmatig gebruikte units.

Bekijk het aanbodFinch Buildings

Geuzenstraat 49-I, 1056 KB Amsterdam www.finchbuildings.com

Wij bouwen modulaire gebouwen van kwalitatief hoogwaardig duurzaam hout die zich laten aanpassen aan de omgeving en de omstandigheden. Met een korte bouwtijd en in zijn totaliteit verplaatsbaar.

Bekijk het aanbod


Heijmans ONE

Postbus 2, 5240 BB Rosmalen  |   +31 (0)10 266 28 64  |   www.heijmans.nl/nl/heijmans-one

Dit bijzondere huis biedt kansen voor de vraag naar kwalitatieve en betaalbare huurhuisvesting, maar verhelpt daarmee ook een maatschappelijk probleem.

Bekijk volledige profiel

Hodes Huisvesting

Nieuwenkampsmaten 14, 7472 DE Goor  |   088 – 398 00 00  |   www.hodes-huisvesting.nl

Wij bouwen niet voor de eeuwigheid, maar voor de toekomst. En omdat de toekomst steeds minder voorspelbaar wordt, bouwen wij flexibel, duurzaam en betaalbaar. Bijdragen aan betere huisvesting voor mens en aarde. Daar gaan we voor. Elke dag weer!

Bekijk volledige profiel

Jan Snel

Willeskop 94, 3417 ME Montfoort www.jansnel.com

Jan Snel is één van de koplopers op het gebied van flexibel bouwen. We hebben daar in de 50 jaar van ons bestaan een enorme ervaring en deskundigheid mee opgebouwd. En weten als geen ander de wensen en eisen van onze opdrachtgevers te vertalen in (semi)permanente huisvestingsoplossingen voor elk marktsegment.

Bekijk volledige profiel

Lancet Living

Burgemeester Loeffplein 70 BC, 5211 RX 's-Hertogenbosch www.lancetliving.nl

Lancet Living maakt zorgeloos bouwen mogelijk. Alle huizen van Lancet Living zijn weldoordacht ontworpen. Zo ontstaat een ongekend wooncomfort waarbij ruimtelijkheid en een praktische indeling bepalend zijn voor een optimaal leefklimaat.

Bekijk het aanbod

LOOT

Friezenstraat 2, 5249 JS Rosmalen www.loot.nu

LOOT ontwikkelt, ontwerpt en realiseert slimme, comfortabele en innovatieve huisvestingsoplossingen. Wij noemen dat LOOT-waardig: bouwkundige topkwaliteit, bijzondere beleving, korte bouwtijd en lange levensduur. Tijdelijk of semipermanent, maar altijd toekomstbestendig en one-of-a-kind.

Bekijk het aanbod

Mill Home

Eerste Industrieweg 7, 5451 GV Mill www.millhome.nl

Mill Home is een producent die gespecialiseerd is in het maken van verplaatsbare Tiny Houses. Met ons modulaire systeem kun je zelf je eigen Tiny House samenstellen. De woningen krijgen een ‘eigen karakter’ vanwege de warme houtsoorten die gebruikt worden.

Bekijk het aanbod

MV MiniVilla

Verwersdijk 92, 2611 NK Delft www.minivilla.nl

Wij ontwikkelen, bouwen en plaatsen MiniVilla’s: kleine woningen voor studenten, starters, overbruggers, mobiele werkers, expats en alleenstaande ouderen.

Bekijk het aanbod

Neptunus

Neptunuslaan 2, 5995 MA Kessel www.neptunus.eu

Met bijna 80 jaar ervaring is Neptunus dé specialist in demontabel bouwen. Door het uitgebreide productprogramma, de eindeloze mogelijkheden en onze expertise bent u altijd verzekerd van de juiste oplossing voor uw huisvestingsvraagstuk. En daar draait het om.

Bekijk volledige profiel

NEZZT

Industrieweg 8, 5688 DP Oirschot www.nezzt.nl

Een nieuwe wereld We leven in een dynamische wereld. Een wereld waarin we anders leven…anders wonen. Waarin duurzaamheid niet langer alleen maar om materiaal gaat, gebruik belangrijker is dan bezit en groei eerder een kwestie van slimmer dan van meer. Kunnen doen wat we willen, waar we willen, wanneer we willen. In zo’n wereld willen … Continued

Bekijk volledige profiel

PasAan

Empelsedijk 7E, 5235 AD Den Bosch www.pasaan.nl

PasAan realiseert woonoplossingen die erop gericht zijn om zelfstandig te blijven wonen in het eigen sociale netwerk. Dit omvat oplossingen als de mantelzorgwoning en de aanbouw-zorgkamer, maar ook de bijbehorende hulpmiddelen, adviezen en begeleiding.

Bekijk het aanbod

Plegt-Vos

Sherwood Rangers 1, 7551 KW Hengelo www.plegt-vos.nl

Ons nieuw ontwikkelde prefab woningconcept kan snel voorzien in betaalbare en kwalitatief hoogwaardige woonruimte voor kleinere huishoudens. Hiermee zijn niet alleen statushouders geholpen, maar juist ook andere kwetsbare doelgroepen die nauwelijks alternatieven hebben voor het snel krijgen van woonruimte.

Bekijk het aanbod

PLEKvoor

Kampweg 120, 3707 JX Soesterberg  |   +31 (0)85 0653273  |   www.plekvoor.com

PLEKvoor produceert slimme, duurzame maar vooral mooie modulaire woningen voor zowel zorg- en woningcorporaties als voor de recreatiemarkt. Een moderne manier van wonen, omdat deze woningen zowel verplaatsbaar als aanpasbaar zijn. 

Bekijk het aanbod

RS Developments

De Corantijn 65, 1689 AN Zwaag  |   0229-548800


Shelter Housing International

Campagneweg 5K, 4761 RM Zevenbergen  |   0168 321613  |   www.shelterhousingint.com

Shelter Housing International heeft de afgelopen decennia met de nodige durf en creativiteit over de hele wereld tijdelijke woonoplossingen gerealiseerd. Opdrachtgevers waren onder meer: COA, Ministerie van Veiligheid en Justitie en Ministerie van Defensie.

Bekijk het aanbod

Solar Cabin

Mijlweg 2, 3295 KH 's-Gravendeel  |   0642175827  |   www.solarcabin.eu

De SolarCabin is een prijswinnende woning en ontwikkeld als antwoord op de vraag naar een nieuw en innovatief woonconcept. De SolarCabin is geschikt als tijdelijke en permanente woning en geschikt voor bijvoorbeeld woningcorporaties, gemeenten, particulieren en recreatieondernemers

Bekijk het aanbod

Starcabin

De Loetenweg 3, 1187 WB Amstelveen www.starcabin.nl

StarCabin is gespecialiseerd in tijdelijke huisvesting. Wij leveren flexibele bouwsystemen voor tijdelijke huisvesting van 1 maand tot 5 jaar en langer.

Bekijk het aanbod

Sustainer Homes

Europalaan 20, 3526 KS Utrecht www.sustainerhomes.nl

Sustainer Homes bewijst dat duurzaamheid en wooncomfort hand in hand kunnen gaan. Onze op bestelling gemaakte huizen – zowel voor permanente als voor tijdelijke bewoning – maken het je mogelijk in vrijheid te leven, met nooit meer een energie- of rioolbelastingrekening, in een huis dat met je meereist en –groeit.

Bekijk het aanbod

Symo Bouw

Scheiweg 1, 5421 XL Gemert www.symobouw.nl

Of het nu gaat over een tijdelijke ruimte voor korte verhuur of een compleet IFD verzorgingstehuis voor 20 jaar, Symo-Bouw beschikt over diverse bouwsystemen om optimaal in te kunnen spelen op uw vraag.

Bekijk het aanbod

Ursem – het nieuwe bouwen

Spoorstraat 6, 1687 AE Wognum www.ursem.nl

Ursem Modulaire Bouwsystemen is koploper in de wereld van het nieuwe bouwen. Dat staat voor produceren in een fabriek en monteren op locatie. Ursem werkt met beproefde componenten voor zowel de fabriek als de locatie, die continu worden geëvalueerd, getest en geoptimaliseerd.

Bekijk volledige profiel

Vivax Housing

Koperen Kees 35, 7001 KH Doetinchem www.vivaxhousing.nl

Wij leveren de beste mix van duurzaam, flexibel en compact wonen. Voor woningcorporaties, zorginstellingen, recreatieondernemers en gemeenten.

Bekijk het aanbod

VOXS

Witteveenweg 2, 4612 RA Bergen op Zoom  |   +31 (0)164 212346  |   www.voxs.nl

Hoe kunt u strategisch inspelen op uw toekomstige huisvestingsbehoefte? Het antwoord bieden wij met VOXS: hiermee bent u verzekerd van een modulair, adaptief en flexibel gebouw. Tijdens het ontwerp houden wij al rekening met demontage, hergebruik en aanpassingsvermogen.

Bekijk het aanbod


Wanders mobiele chalets

Ettenseweg 57, 7071 AB Ulft www.wanders-chalets.nl

Elk chalet van Wanders wordt individueel vervaardigd vanuit een basis­uitvoering. Deze kunt u vervolgens laten voorzien van alle luxe en comfort, afhankelijk van uw voorkeuren en mogelijkheden. De standaard uitvoeringen zijn echter al binnen handbereik voor een relatief bescheiden budget.

Bekijk het aanbod