Het Kenniscentrum Arbeidsmigranten – digitaal symposium

Op 4 maart presenteert het Kenniscentrum Arbeidsmigranten zich in een digitaal symposium. Wij nodigen u van harte uit dit bij te wonen!


Vol trots hebben wij, als één van de initiatiefnemers samen met diverse partners, eind vorig jaar Het Kenniscentrum Arbeidsmigranten opgericht. Het Kenniscentrum Arbeidsmigranten ontwikkelt en deelt kennis over arbeidsmigranten en heeft de ambitie dé kennisautoriteit op dit gebied te worden. Op 4 maart organiseren wij ons eerste landelijke symposium, waarbij we onze eerste resultaten zullen presenteren. Graag nodigen we u van harte uit om dit digitale symposium bij te wonen!

Digitaal symposium arbeidsmigranten

Op donderdag 4 maart organiseert Het Kenniscentrum Arbeidsmigranten een digitaal symposium om relevante partners bij elkaar te brengen en nieuwe kennis over arbeidsmigranten te ontwikkelen en te delen. In een online talkshow presenteren we de nieuwste onderzoeksresultaten, delen arbeidsmigranten zélf hun ervaringen en gaan we met elkaar in gesprek over actuele thema’s zoals huisvesting, werkomstandigheden en integratie.

Praktische informatie

Datum

donderdag 4 maart 2021

Tijd

15:00u - 17:00u

Locatie

Online

Prijs

Gratis, na aanmelding