Netwerkevent Brabantse Aanpak Arbeidsmigratie

Bijna drie jaar na de eerste bijeenkomst rond de Brabantse Aanpak Arbeidsmigratie blikken we graag met u terug, maar vooral ook vooruit!


Via de ‘Regiotafels’ is afgelopen jaren het netwerk opgebouwd, is kennis uitgewisseld, en is de samenwerking op gang gekomen. Gemeenten en provincie hebben inmiddels in bijna alle regio’s gezamenlijke afspraken gemaakt. Nu komt het erop aan om die afspraken ook vorm te gaan geven. Mede samen met markt- en maatschappelijke partijen. Daarover zal het gaan deze middag.

Naast de gelegenheid tot ontmoeting en verbinding gaat het deze middag ook om verdieping en inspiratie. Daarvoor hebben we een aantal interessante gasten uitgenodigd. Keynote-spreker is Tesseltje de Lange, professor Migratierecht aan de Radboud Universiteit. Zij spreekt over o.a. arbeidsmigratie in het Brede Welvaartsperspectief. Daarnaast komen in subsessies diverse maatschappelijke initiatieven in beeld. En zijn er sprekers over hoe je de omgeving bij ontwikkelingen betrekt en hoe netwerken werken. Zie ook: de uitnodiging met het volledige programma

Vragen? arbeidsmigratie@brabant.nl

Praktische informatie

Datum

woensdag 10 november 2021

Tijd

13:00u - 18:00u

Locatie

CHV Noordkade, Veghel

Inschrijven

Aanmelden is verplicht en kan via het e-formulier>