Opening Wooncampus Waalwijk

OTTO Work Force, Jan Snel en GREEN Real Estate openen op donderdag 21 juni een nieuwe, moderne wooncampus in Waalwijk.


De huisvesting van arbeidsmigranten is een onderwerp waar de afgelopen tijd veel aandacht voor is geweest in de Nederlandse media. Met de opening van de wooncampus in Waalwijk laten wij u graag zien hoe huisvesting op een goede manier georganiseerd kan worden.

LH Waalwijk biedt plaats aan 400 bewoners. Daarnaast beschikt de campus over een aantal faciliteiten, zoals een gezamenlijke fitnessruimte. Met dit unieke samenwerkingsproject komen de gemeente Waalwijk, uitzendbureau OTTO Work Force, Bouwer Jan Snel en ontwikkelende vastgoedbelegger GREEN tegemoet aan het huisvestingsvraagstuk voor flexibele arbeidskrachten.

De officiële opening van LH Waalwijk vindt plaats op donderdag 21 juni vanaf 10.30 uur. De opening wordt verricht door Jan Zeeman (GREEN Real Estate), Harry van Zandwijk (Jan Snel), Frank van Gool (OTTO Work Force) en wethouder Bakker van de Gemeente Waalwijk. Na de officiële opening heeft u de gelegenheid om een kijkje te nemen in het complex. Ook is er gelegenheid om de speciaal door OTTO Work Force ontworpen Mobile Homes te bekijken.

Het volledige programma en de adresgegevens vindt u hier. Graag vernemen wij van u of u aanwezig wilt zijn bij de opening.

Hopelijk tot dan!

Met vriendelijke groet,
OTTO Work Force
Jan Snel
GREEN Real Estate

 

Praktische informatie

Datum

donderdag 21 juni 2018

Tijd

10:30u - 13:30u

Locatie

Prof. van 't Hoffweg 5144 NS Waalwijk