Minicongres Circulair bouwen met verplaatsbare woningen

Verplaatsbare woningen zijn een circulair alternatief voor reguliere nieuwbouw. De nieuwe generatie verplaatsbare concepten sluit ook goed aan bij de actuele behoefte aan kleine, hoogwaardige woningen. En de verplaatsbaarheid is een pré in de steeds dynamischer woningmarkt. Het is dan ook niet vreemd dat gemeenten inzetten op verplaatsbare woningen en dat veel corporaties verplaatsbare huurwoningen bouwen.


Ga direct naar het programma

Watkostdebouwvaneenhuurwoning en het Expertisecentrum Flexwonen organiseren het minicongres Circulair bouwen met verplaatsbare woningen. Dit is een vervolg op het minicongres over Verplaatsbare woningen in oktober 2016.

Het thema is mede ingegeven door het Rijksprogramma Nederland Circulair 2050, waarin de Bouw één van de vijf prioriteitsgebieden is. Uit een analyse van W/E adviseurs blijkt dat verplaatsbare woningen inderdaad circulair zijn. Maar er zijn ook knelpunten bij het bouwen, exploiteren en verplaatsen van woningen.

Tijdens het congres staat het circulaire businessmodel van verplaatsbare huurwoningen centraal. De sprekers gaan in op hoe bouwers, corporaties en gemeenten het model samen verder kunnen optimaliseren. Tijdens de pauze en de borrel kunt u kennismaken met de verplaatsbare en dus circulaire concepten van NEZZT by De Meeuw, Finch van De Groot Vroomshoop Bouwsystemen en de Heijmans ONE.

Het minicongres is gericht op gemeenten, corporaties en adviesbureaus. Er is een beperkt aantal plaatsen voor bedrijven. Aanmelden is gratis. Bij annulering na 1 maart wordt € 50 exclusief btw administratiekosten in rekening gebracht.

Datum: 15 maart 2018, 13.30 uur – inloop vanaf 13.00 uur

Het minicongres is powered by Heijmans ONEFinch van De Groot Vroomshoop Bouwsystemen en NEZZT by De Meeuw

 

Praktische informatie

Datum

donderdag 15 maart 2018

Tijd

13:30u

Inloop vanaf 13.00u

Locatie

De Observant, Stadhuisplein 7 in Amersfoort

Prijs

Deelname gratis, aanmelding verplicht (let op de annuleringsvoorwaarden!)

Inschrijven

U kunt hier direct aanmelden

Hier vindt u het programma