Netwerkbijeenkomst arbeidsmigratie provincie Noord-Brabant

Hoe organiseer je werken, wonen en samenleven van en met EU-arbeidsmigranten in Brabant? Deze vraag staat centraal tijdens de Netwerkbijeenkomst Arbeidsmigratie op donderdag 17 januari 2019.


Voor werkgevers is het vinden van personeel en het organiseren van huisvesting voor arbeidsmigranten vaak een lastige opgave. Tijd om de handen ineen te slaan! Daarom organiseert provincie Noord-Brabant een netwerkbijeenkomst die het startpunt vormt voor een verstevigde samenwerking tussen de betrokken partijen waarvan u er één bent.

Werkt u mee?

Carly Jansen, oud programmadirecteur Sterk Brabants Netwerk en BrabantStad, leidt de netwerkbijeenkomst. In een interactieve setting met verschillende werksessies krijgt u de laatste informatie over arbeidsmigratie en kunt u in gesprek gaan met experts, gemeenten, maatschappelijke organisaties, werkgevers en belangenorganisaties. Het programma komt tot stand met medewerking van o.a. VNO-NCW, ZLTO, BrabantAdvies, BrabantKennis, Tilburg University, RECRON, LEVgroep, Expertisecentrum Flexwonen, gemeenten Boxtel, Helmond en Waalwijk. Uiteraard is er volop gelegenheid om elkaar te spreken. Het belooft een boeiende ochtend te worden die u niet wilt missen!

Meld je aan, aantal plaatsen beperkt!

Voor meer informatie over het programma, de gespreks- en regiotafels en aanmelden: kijk op www.brabant.nl/arbeidsmigratie. Na aanmelding ontvangt u een bevestiging en nadere informatie. Wees er snel bij, want het aantal plaatsen is beperkt! Wij wensen u alvast fijne feestdagen en zien u graag op 17 januari a.s.!

Met vriendelijke groet,
Provincie Noord-Brabant

Bert Pauli, gedeputeerde Economie en Internationalisering
Erik van Merrienboer, gedeputeerde Ruimte en Financiën

 

P.S. Bent u benieuwd naar onze verkenning? Kijk dan eens op www.brabant.nl/arbeidsmigranten

Praktische informatie

Datum

donderdag 17 januari 2019

Tijd

09:00u - 14:00u

Locatie

provinciehuis, Brabantlaan 1, Den Bosch

Inschrijven