Actueel aanbod van Algeco

Voor iedereen die snel extra ruimte nodig heeft en die, naast een vlekkeloze kwaliteit en een uitstekende service, ook een optimale flexibiliteit verwacht, zijn wij de ideale partner dankzij onze bouw- en indelingsoplossingen en onze vakkennis.


De modules van Algeco

algeco-1

De accommodaties van Algeco zijn opgebouwd uit modules. Deze modules kunnen wij snel op nagenoeg elke plek en op elke  gewenste manier aan elkaar schakelen. Zo creëren wij onder andere volledig ingerichte kantoren, vergaderzalen, ontspannings- en kleedruimten, (nood)lokalen, sanitaire voorzieningen en evenementruimtes. Vormgegeven en ingericht naar uw wensen. Van een eenvoudige en goedkope oplossing voor beperkte budgetten tot prestigieuze en hypermoderne, opvallende realisaties.

algeco-3

Algeco biedt u alle ontwerp- en planningsvrijheid. U heeft de mogelijkheid tot uitbreiding of ontmanteling en zelfs overplaatsing van het gebouw naar een andere locatie. Ook de financiering kan variëren van verkoop, verhuur tot lease.

Voorbeeldproject in Bremen

algeco-5 algeco-4

algeco-6


Contactgegevens

Ger Ronken
Field Sales Representative
+31 (0) 6 22451728

Adres

Appelweg 14
4782 PX MoerdijkEigen productprofiel?

Dit productprofiel is tot stand gekomen in samenwerking met Flexwonen.nl. wilt u meer informatie over de productprofielen neem dan contact met ons op.