B Mediate Housing: advisering, begeleiding en bemiddeling van huisvesting van arbeidsmigranten en studenten

Met de groei van het aantal arbeidsmigranten en de aanscherping van wet- en regelgeving door de overheid, wordt het steeds lastiger om geschikte huisvesting te vinden voor expats en werknemers.  B Mediate Housing neemt u deze zoektocht graag uit handen en biedt goed ingerichte woningen van hoge kwaliteit!


 

U kunt bij ons terecht voor huisvesting van enkele expats, maar ook voor het onderbrengen van grote groepen werknemers. We bieden bovendien woonruimte in Nederland, België, Luxemburg en Duitsland. En de kosten? Die zijn transparant en overzichtelijk. Zo weet u van tevoren precies waar u aan toe bent.

 

Huisvesting voor arbeidsmigranten

  • B Mediate regelt huisvesting voor arbeidsmigranten voor korte, middellange en lange termijn. Wij werken niet met een minimum aantal medewerkers dat gehuisvest moet worden, u kunt bij ons terecht voor huisvesting vanaf 1 persoon.

Maatwerk bij iedere opdracht

  • Wij leveren maatwerk, wat betekent dat we bij iedere huisvestingsvraag serieus kijken naar de wensen van onze opdrachtgever. We hebben zelf een uitgebreid netwerk met huizen, maar we kijken ook graag verder.

Service zolang de huisvesting loopt

  • Bij B Mediate stopt de service niet als het contract is afgesloten. Wij zijn en blijven betrokken, van voorinspectie tot tussentijdse controles. We zijn streng op drugs- en alcoholmisbruik, maar ook op reparaties. Wij zorgen er voor dat de woningen van uw medewerkers in goede staat blijven verkeren.

Persoonlijk, open en transparant

  • Heeft u een vraag? Dan zijn we er voor u, 24/7. En het antwoord dat u krijgt is gegarandeerd recht door zee. Transparantie en eerlijkheid, dat is namelijk ons credo in dit werk.

Transparante tarieven

  • Die transparantie voeren we graag door in onze tarieven. Bij een samenwerking krijgt u vooraf inzicht in de kosten. U ontvangt een totaalprijs waar alle kosten in zijn opgenomen, zodat u precies weet waar u aan toe bent.

B Mediate Housing is SNF gecertificeerd


ContactgegevensClaudia Barca
algemeen manager
+31(0)6 15 86 20 53

Adres

Saturnusstraat 60 Unit 46
2516 AH Den Haag
info@bmediatehousing.nlEigen bedrijfsprofiel?

Dit bedrijfsprofiel is tot stand gekomen in samenwerking met Flexwonen.nl. wilt u meer informatie over de bedrijfsprofielen neem dan contact met ons op.