B Mediate Housing: volledig verzorgde huisvesting tegen een heldere all-in prijs!

Bent u op zoek naar huisvesting voor arbeidsmigranten? Dan bent u bij B Mediate Housing (BMH) aan het goede adres.


ARS 1       ARS 4

Of het gaat om enkele personen of om groepen van meer dan honderd werknemers: wij zorgen voor goed ingerichte woningen, op de juiste locatie. Voor een heldere all-in prijs, zodat u achteraf nooit voor een verassing komt te staan. Vijf redenen om te kiezen voor BMH:

1. Ontzorging van A tot Z

BMH levert onderdak voor arbeidsmigranten van A tot Z. Of u nu een klein of groter aantal personen wilt huisvesten en of het nu gaat om short, middle of long stay: wij nemen u de organisatie graag uit handen.

2. U zoekt, wij regelen

U geeft aan wat u zoekt en wij regelen het benodigde aantal woningen op de juiste locatie. Ook zorgen we ervoor dat de inrichting niet alleen aan de wettelijke eisen, maar ook aan uw verwachtingen voldoet.

3. All-in prijs

Voordat u met ons in zee gaat, krijgt u van ons een all-in aanbod. Zaken als gas, water, licht, internet, tussentijdse controles, schoonmaak en toeristenbelasting zijn hier standaard in opgenomen. Zo weet u in één oogopslag wat u betaalt.

4. Persoonlijke service

Bij aanvang van de huurperiode doen wij samen met u een voorinspectie en tijdens het verblijf van uw werknemers controleren wij de woningen regelmatig. Moet er iets vervangen of aangepast worden? Dan regelen wij dat voor u.

5. Goede bereikbaarheid

Heeft u een vraag, opmerking of behoefte aan aanvullende diensten? Dan kunt u 24/7 bij ons terecht.


ContactgegevensClaudia Barca
algemeen manager
+31(0)6 15 86 20 53

Adres

Saturnusstraat 60 - Unit 48
2516 AH Den HaagEigen bedrijfsprofiel?

Dit bedrijfsprofiel is tot stand gekomen in samenwerking met Flexwonen.nl. wilt u meer informatie over de bedrijfsprofielen neem dan contact met ons op.