Cubicco

Wonen voor 1- en 2-persoonshuishoudens kan betaalbaar, gezond en zonder wachtlijst.


Eerste woning in Roosendaal

De Roosendaalse Nieuwstraat is de locatie de eerste Cubicco-woning in Nederland. Het bedrijf met vestigingen in Nederland en de USA produceert energieneutrale, verplaatsbare woningen, die tegen een voordelig tarief gehuurd kunnen worden door 1- en 2-persoonshuishoudens. Het in elkaar zetten van de huizen duurt enkele dagen en gebeurt in Nederland door bouwbedrijf Aan de Stegge.

Cubicco community

Alleenstaanden willen graag samen alleen wonen zonder dankjewel te hoeven zeggen, daarom hebben wij de Cubicco community ontwikkeld: een hofje waar niet alleen de toekomstige bewoners enthousiast van worden, maar ook de belegger en de lokale bestuurder(s).

Cubicco 5

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Cubicco bouwt geen traditionele huisvestingsoplossingen, maar semi-vrijstaande grondgebonden appartementen. De voordelen van het conventionele huis gecombineerd met de voordelen van het appartement. Daarnaast voldoen we natuurlijk aan de verwachte normen van het bouwbesluit 2020, zijn we in staat energie te produceren, kunnen we bouwen op “hard water”, zijn we in extreme bestand tegen verwacht natuurgeweld en zijn we in staat te bouwen rondom de sociale huurgrens. Alleenwoners hebben nl. zelden 2 inkomens.

Cubicco 2

Cubicco 1

 

 

 

 

Woningen en studio’s

Onze woningen en studio’s sluiten aan op de thema’s wonen, zorgen en werken. Hierdoor kunnen zij op allerlei wijzen worden ingericht. De basis wordt gevormd door:

Cubicco woning (6×9) – Afmetingen: 77m2: 54m2 binnenruimte en 23 m2 overdekte veranda.

Cubicco studio – Afmetingen: 40m2: 27m2 binnenruimte en 11.5 m2 overdekte veranda.

One-off units – Onze woningen kunnen, naast de community vorm, ook als one-off worden geleverd.

 

Cubicco 6


Contactgegevens

Randy Riteco
productinformatie & projectontwikkeling
+31(0)6 53 53 05 81

Adres

Argon 25
4751 XC Oud-Gastel