De Huurwoningbemiddelaar Den Helder: dè verhuurmakelaar van Noord-Holland Noord

Wij zijn gespecialiseerd in het huisvesten van  arbeidsmigranten, expats, on- en offshore- en defensiepersoneel. Wij staan 7 dagen per week voor u klaar.


Op zoek naar een huurwoning?

Wij hanteren geen puntensysteem of wachtlijst waardoor iedereen gelijke kansen heeft en u snel van een woning verzekerd kunt zijn. Schrijf u nu in als woningzoekende en reageer op het aanbod op onze website.

Wilt u uw woning verhuren?

Door onze persoonlijke en professionele aanpak zijn wij in staat om vraag en aanbod direct op elkaar af te stemmen. Van intake tot huurcontract en van internetpresentatie tot sleuteloverdracht: wij regelen het voor u. U kunt uw woning verhuren en beheren al vanaf € 50,– excl. BTW per maand. Wij ontzorgen u van A tot Z, uiteraard conform huidige wet- en regelgeving!

Over ons

Vanuit onze vestiging Den Helder verzorgen wij de verhuur en het beheer van meer dan 400 eenheden in de regio Noord-Holland Noord. Met onze kennis en ervaring kunnen wij met recht zeggen dat de (ver)huur van uw woning bij ons in vertrouwde handen is.

Ons kantoor is bekend met de regionale woningmarkt en daarbuiten. Om slagvaardigheid en resultaat te waarborgen, hebben we een groot aantal samenwerkingspartners. Hierdoor zijn wij in staat u nog sneller en beter van dienst te zijn! Kijk eens vrijblijvend rond op onze website voor meer informatie. Heeft u dan nog vragen of wilt u gebruik maken van de mogelijkheid van huur of verhuur van woning(en)? Laat het ons weten. Wij heten u van harte welkom en helpen u graag verder!


ContactgegevensMartijn Valk
directeur
0223-694396Eigen bedrijfsprofiel?

Dit bedrijfsprofiel is tot stand gekomen in samenwerking met Flexwonen.nl. wilt u meer informatie over de bedrijfsprofielen neem dan contact met ons op.