Dynamic Stay: tijdelijke en betaalbare huisvesting voor woonurgenten

De woningmarkt biedt onvoldoende antwoord op de grote vraag naar flexwonen. Met de realisatie van tijdelijke woonruimte geeft Dynamic Stay een huisvestingsoplossing, die werkt. Dynamic Stay verbindt, coördineert en ontzorgt!


dynamic-stay-11 à 1,5 miljoen kleine huishoudens zijn op zoek naar snel toegankelijke, betaalbare huisvesting, die  nu grotendeels ontbreekt. Dynamic Stay is de verbindende schakel tussen deze woonurgenten enerzijds en aanbiedende partijen van huisvesting anderzijds. Wij starten waar huisvestingstrajecten vastlopen òf niet van de grond komen. Ons netwerk is uitgebreid. We kennen de vraagstukken, de markt en de spelers en weten hierin met maatwerk snel beweging te creëren op alle niveaus. Wij geloven dat woonruimte een basisbehoefte is. Dat een eigen leefplek bescherming, rust en ‘eigenheid’ biedt en een voorwaarde is voor maatschappelijke balans.

Best Practice: tijdelijke huisvesting van vergunninghouders in Nieuwkoop

Begin 2017 realiseren we twaalf zelfstandige en verplaatsbare wooneenheden in Nieuwkoop. Deze worden ingezet voor het tijdelijk huisvesten van alleenstaande vergunninghouders. Op het moment dat gezinshereniging plaatsvindt, verhuist het hele gezin door naar reguliere huisvesting. De verplaatsbare woonunits worden opgedeeld in twee zelfstandige wooneenheden. Dus met eigen ingang, woonkamer, keuken, badkamer en slaapkamer per wooneenheid. De wooneenheden vormen een volwaardige, praktische en betaalbare woonvoorziening die voldoen aan alle bouweisen hieromtrent, inclusief brandveiligheid. Het project is een nauwe samenwerking tussen gemeente Nieuwkoop, de woningstichting en Dynamic Stay in samenwerking met EE Accommodations B.V.

Meer weten?

Deze door Dynamic Stay en EE Accommodations toegepaste maatwerkoplossing, biedt ook een effectief concept voor andere gemeenten. Nieuwsgierig geworden? Neem dan contact met ons op!


ContactgegevensRolf van der Meijden
senior adviseur flexwonen, directeur
+31 6 135 538 06

Adres

Hendrik Marsmanplein 25
4207 PV GorinchemEigen bedrijfsprofiel?

Dit bedrijfsprofiel is tot stand gekomen in samenwerking met Flexwonen.nl. wilt u meer informatie over de bedrijfsprofielen neem dan contact met ons op.