Ecovario


Bent u opzoek naar kleinschalige huisvesting? Samen lossen we het op!

Ecovario woningen

De Ecovario woningen zijn met zorg ontworpen voor tijdelijke huisvesting (5 tot 7 jaar). De woningen kunnen echter ook langer blijven staan. Door het flexibele en comfortabele concept hebben de woningen een hoog afwerkingsniveau en doen niet onder voor traditionele woningen. Deze tijdelijke woningen zijn uitermate geschikt voor de vraagstelling vanuit gemeenten voor de tijdelijke huisvesting van statushouders binnen de dorps- en stadskernen.

Energie

De woningen zijn voorzien in een eigen energievoorziening. De Ecovario woningen zijn in verschillende varianten en uitvoeringen leverbaar, denk hierbij aan verschillende materialen en de grote van de woningen. Die kan variëren van 2, 4, 6 tot 8 personen.

Financieel

• Koop
• Huur op basis van puntentelling huurcommissie

Fundering

De Ecovario woningen worden, mocht dit noodzakelijk zijn, geplaatst op schroeffunderingen (afhankelijk van het sonderingsrapport). Deze schroeffunderingen zijn gemakkelijk en snel in de grond te draaien. Na plaatsing is de schroeffundering direct te belasten, waardoor de bouw van de woningen nog dezelfde dag van start kunnen gaan.

 

Uiterlijk en plattegronden

ecovario1

Hieronder links de Ecovario woning voor 2 personen met standaardvoorzieningen. Deze woning heeft een oppervlakte van 40m2. Rechts de woning voor 4 personen met standaardvoorzieningen. Deze woning heeft een oppervlakte van 60m2.

ecovario2   ecovario3

 

Samenwerking Inlia, Werken Zonder Grenzen en Ecovario

Het afgelopen jaar is er gewerkt aan de samenwerking tussen Inlia, Werken Zonder Grenzen en Ecovario wonen. Binnen deze samenwerking is er een concept ontstaan om Statushouders te begeleiden met integratie in de samenleving, het creëren van een betaalde baan en het geluk weer te mogen beleven van een eigen woning. Binnen deze samenwerking is er een opleidings- en werkprogramma ontwikkeld door Ecovario en haar partners voor bouwen en assembleren van de Ecovario woningen. Hierdoor heeft de Statushouder weer een doel en kan met geluk weer naar de toekomst kijken.

 


Adres

Paardemaat 21a
7942 KA Meppel
www.ecovario.nlEigen bedrijfsprofiel?

Dit bedrijfsprofiel is tot stand gekomen in samenwerking met Flexwonen.nl. wilt u meer informatie over de bedrijfsprofielen neem dan contact met ons op.