Harmet Modular Building brengt zijn rijke Scandinavische ervaring naar Nederland

Harmet bouwt modulaire woningen en verzorgt alle constructiewerkzaamheden om u “turnkey” oplossingen te bieden.


Harmet Modular Houses uit Estland is een bedrijf dat modulaire woningen en andere gebouwen produceert, die voor 90% in de fabriek worden gebouwd. Harmet biedt de klanten complete oplossingen, van ontwerp tot eindmontage van de gebouwen, inclusief alle aspecten van architectuur, engineering, constructie en onderhoud. Harmet is een van de grootste producenten en leveranciers van de regio en heeft zijn belangrijkste afzet in Scandinavië.

Een Boklok-flex project in Zweden

Scandinavische markt

Meer dan 70% van de export gaat naar Zweden, waar Boklok (IKEA) en Cramo Adapteo de belangrijkste klanten zijn. Harmet is dan ook gewend om een kwaliteit te leveren die voldoet in het soms barre Scandinavische klimaat en beschikt over de kwalificaties en opleidingscertificaten die nodig zijn om in deze landen te werken. Het bedrijf groeit snel en wil zijn ervaring, knowhow en service in de toekomst aan meer klanten aanbieden. Ook in Nederland!

Appartementencomplex in Noorwegen

Bekijk de bedrijfsfilm

Tegenwoordig heeft Harmet meer dan 800 medewerkers. We hebben vijf fabrieken – in Tallinn, Pärnu, Tutermaa,  Lieksa in Finland en onze grootste en nieuwste in Kumna, nabij Keila. Bekijk onze bedrijfspresentatie en zie wat wij ook voor klanten in Nederland kunnen betekenen. Wij ontmoeten u graag!

 

 


ContactgegevensRisto Mätas
Sales Manager
+372 564 935 83

Adres

Puusepa tee 4, Kumna küla
76614 Harjumaa, Estonia
info@harmet.eeEigen bedrijfsprofiel?

Dit bedrijfsprofiel is tot stand gekomen in samenwerking met Flexwonen.nl. wilt u meer informatie over de bedrijfsprofielen neem dan contact met ons op.