Actueel aanbod van Hodes Bouwsystemen

Aan het einde van de gebruiksperiode kunnen wij de door ons gerealiseerde huisvestingen verplaatsen, hergebruiken of recyclen. Dit is beter voor ons milieu en bespaart u onnodige kosten.


Woongebouw met zelfstandige appartementen

Het woongebouw heeft zelfstandige appartementen van 28 en 41 m2. De indeling is flexibel en kan dus aan de behoefte aangepast worden. De uitvoering zoals het ontwerp laat zien bestaat uit wooneenheden met 1 of 2 slaapkamers. Het gebouw is voorzien van een cv die per wooneenheid regelbaar is.

hodes1 hodes2

Als hoogbouw niet gewenst is kan het gebouw aangepast worden naar grondgebonden eenheden. Het gebouw is volledig voorzien van betonvloer. De wanden zijn van houtskeletbouw en voorzien van een hoogwaardige en onderhoudsarme buitenschil.

Elke wooneenheid is voorzien van een keukenblok met elektra kookplaat, magnetron en bovenkasten. De sanitaire ruimte heeft naast een douche en wastafel ook een aansluiting voor een wasmachine.

Koop/huur/lease is mogelijk. Tevens is een meerjarig onderhoudscontract mogelijk.

Woongebouw op korte termijn terug verwacht

Door het flexibele bouwsysteem kan deze accommodatie compleet of in delen herplaatst worden. Ons bouwsysteem is stapelbaar- en schakelbaar, waardoor het mogelijk is om elke indeling te realiseren die u wenst.

hodes3 hodes4

Het gebouw voorziet in minimaal 40 wooneenheden. Het heeft dienst gedaan als een zorggebouw, maar is aanpasbaar naar een volledige woonfunctie. Door de algemene ruimten te transformeren naar wooneenheden is het mogelijk de capaciteit naar meer dan 40 te verhogen.

 


Adres

Nieuwenkampsmaten 14 ​
7472 DE Goor
info@hodes-huisvesting.nlEigen productprofiel?

Dit productprofiel is tot stand gekomen in samenwerking met Flexwonen.nl. wilt u meer informatie over de productprofielen neem dan contact met ons op.