Homeflex: professionele huisvesting voor uw tijdelijke arbeidskrachten

U wilt uw tijdelijke (buitenlandse) krachten een goed onderkomen bieden, zonder concessies te doen aan leefbaarheid en veiligheid? Homeflex zorgt voor direct beschikbare en compleet ingerichte woningen. Maar ook voor intensief toezicht en beheer, flexibele huurtermijnen en een aantrekkelijk all-in-tarief. U betaalt namelijk geen borg en geen bemiddelingskosten.


Wij verhuren ruim 250 eengezinswoningen en appartementen aan zowel grote werkgevers als gerenommeerde uitzendbureaus. Ook woningcorporaties en vastgoedpartijen weten ons te vinden als het gaat om de verhuur en het beheer van hun woonruimte aan buitenlandse arbeidskrachten. Homeflex heeft huisvesting in de regio’s Amsterdam, Den Haag, Rotterdam en in Zeeland. Door onze grote woningportefeuille kunnen wij u snel van dienst zijn!

Waarom samenwerken met Homeflex?

homeflex1

  • Optimale flexibiliteit door een opzegtermijn van één week
  • Woningen zijn altijd compleet gestoffeerd en gemeubileerd
  • Woningen voldoen aan de vereisten van het nieuwe SNF-keurmerk
  • Vast aanspreekpunt
  • Een storingsdienst die 24/7 bereikbaar is
  • Frequente controle van alle woonruimte
  • Betrouwbare organisatie met jarenlange ervaring

 

Werkgebied Homeflex

homeflex2

Voorbeeldprojecten

Voor onder meer woningcorporaties in Den Haag en Zwijndrecht verzorgen wij de verhuur, beheer en toezicht. Dat doen we naar volle tevredenheid van zowel onze opdrachtgever, de arbeidsmigranten zelf, als de buurt.

Impressie wooncomplex in Den Haag

homeflex3 homeflex4

Impressie woning in Zwijndrecht

homeflex5 homeflex6

 


ContactgegevensBert Verheij
+31(0)6 23 01 10 90

Adres

Molendijk 6
 3361 EN SliedrechtEigen bedrijfsprofiel?

Dit bedrijfsprofiel is tot stand gekomen in samenwerking met Flexwonen.nl. wilt u meer informatie over de bedrijfsprofielen neem dan contact met ons op.