Hotel Flexforce

Hotel Flexforce is gespecialiseerd in huisvesting van arbeidsmigranten. Wij werken samen met gerenommeerde uitzendorganisaties, die het belangrijk vinden dat hun mensen goed en betaalbaar wonen.


hotelflexforce4 hotelflexforce3 hotelflexforce2 hotelflexforce1

Wij voeren op verschillende plekken in het land zelf het beheer over onze eigen huisvestingsvoorzieningen en zijn zo in staat een prettig woonklimaat te realiseren. Wij kiezen bewust voor vrij grootschalige complexen omdat we daar veel aandacht kunnen schenken aan ontspanning, sport en recreatie voor de bewoners. Ook voor werkgevers biedt dit voordelen qua logistiek. We bieden daardoor huisvesting die zowel door de bewoners zelf als door de werkgevers erg op prijs wordt gesteld. En dat alles tegen een heel redelijke prijs.

Hotel Flex Force Ede

hotel-flexforce2 hotel-flexforce1

Hotel Flexforce is gestart met een hotel in Ede, fraai gelegen in een bosrijke omgeving maar ook nabij de voorzieningen van het dorp. Het hotel biedt plaats aan bijna 400 bewoners, die onder andere gebruik kunnen maken van een fitnessruimte en een gezellige bar, waar een Poolse chef zijn kookkunsten vertoont.

Flexhotel Zuiderpark

hotelflexforce7 hotelflexforce8

Medio 2014 openden we i.s.m. Tempo Team een tweede hotel aan de Dordtsestraatweg in Rotterdam-Zuid, voor zo’n 280 arbeidsmigranten uit Polen en Hongarije. Momenteel zijn er weer nieuwe locaties in ontwikkeling.

 


ContactgegevensJohan Roorda
+31(0)6-53655675

Adres

Hotel FlexForce Nieuwe Kazernelaan 10 - Gebouw 77
6711 JC EdeEigen bedrijfsprofiel?

Dit bedrijfsprofiel is tot stand gekomen in samenwerking met Flexwonen.nl. wilt u meer informatie over de bedrijfsprofielen neem dan contact met ons op.