Immigrantenhuisvesting: van advies tot bouw en van beheer tot financiering

Immigrantenhuisvesting is gespecialiseerd in het adviseren, financieren, (her)ontwikkelen, bouwen, beheren en verhuren van huisvesting voor arbeidsmigranten. Voor zowel de kortere als langere termijn. Wat u ook wilt: Immigrantenhuisvesting kan u volledig ontzorgen!


Advies

Immigrantenhuisvesting bekijkt samen met u de mogelijkheden en kan indien gewenst naast een goed advies ook zorgen voor de bouw van tijdelijke woningen, de verbouw van bestaande woningen, het opzetten van een volledig park of financiering van het geheel.

Bouw

Immigrantenhuisvesting is gespecialiseerd in de bouw en levering van mobiele bungalows en de opzet van complete parken waar arbeidsmigranten op een geschikte, veilige, legale en menswaardige wijze kunnen worden gehuisvest. Immigrantenhuisvesting kan het bouwproces ook volledig voor u uit handen nemen.

Beheer

Immigrantenhuisvesting kan het volledige beheer van uw woningen overnemen. Hierdoor heeft u voor een vast vooraf gedefinieerd bedrag geen omkijken meer naar het beheer van uw migrantenhuisvesting.

Herontwikkeling

Immigrantenhuisvesting kan door haar schaalgrootte ook u ook begeleiden in de herontwikkeling van bestaande vastgoedobjecten (panden en parken). Denk aan het ombouwen van kantoren, winkelpanden en recreatieparken.

Financiering

Immigrantenwoningen denkt met opdrachtgevers mee als het gaat om oplossing omrent financiering van een nieuw te bouwen arbeidsmigrantenpark of meerdere arbeidsmigrantenwoningen.

Voorbeeld: Park Hardenberg en Beekbergen

Beide terreinen zijn 120 meter breed en 160 meter lang en bevatten 24 woningen. Elke woning kan 6 mensen huisvesten. Dit komt neer op een parkcapaciteit van 144 bewoners. Voor iedere bewoner is een parkeerplek beschikbaar.

immigrantenhuisvesting1

Enkele bijzonderheden:

  • Alle woonunits zijn voorzien van keuken, badkamer en toilet
  • Alle woningen zijn voorzien van een verwarmingsketel met een hoog-rendement
  • Alle woonunits zijn voorzien van een schuimblusser, blusdeken en rook- en CO-melders

immigrantenhuisvesting2

immigrantenhuisvesting3

 

 

 


ContactgegevensFrans Boom
+31(0)6 51842272

Adres

Bellstraat 3
4004 JN TielEigen bedrijfsprofiel?

Dit bedrijfsprofiel is tot stand gekomen in samenwerking met Flexwonen.nl. wilt u meer informatie over de bedrijfsprofielen neem dan contact met ons op.