Actueel aanbod van Jan Snel

Jan Snel is één van de koplopers op het gebied van flexibel bouwen. We hebben daar in de 50 jaar van ons bestaan een enorme ervaring en deskundigheid mee opgebouwd. En weten als geen ander de wensen en eisen van onze opdrachtgevers te vertalen in (semi)permanente huisvestingsoplossingen voor elk marktsegment.


Voorbeeldproject (1): Rieff huisvesting arbeidsmigranten Den Haag

We realiseren deze migrantenhuisvesting in 3,5 maand tijd en het flexibele gebouw blijft 5 jaar staan met een uitloop naar 10 jaar. 190 personen kunnen hier overnachten en genieten van diverse faciliteiten zoals een les- en fitnessruimte. Het gebouw is turn-key opgeleverd met 47 parkeerplaatsen en rondom een hekwerk met slagboom. Veiligheid staat hoog in het vaandel: bij de entree een toegangstourniquet, overall camera-installatie en een passysteem op de kamerdeuren. Totaal bestaat de migrantenhuisvesting uit 3.000 m² op 4 bouwlagen.

jan-snel1 jan-snel2

jan-snel3 jan-snel4

 

Voorbeeldproject (2): studentenhuisvesting Ravel Amsterdam

In opdracht van RAVAM CV en in samenwerking met Student Experience bouwden we 800 studentenwoningen in Amsterdam, Ravel Residence genaamd. De eerste paal is op woensdag 9 april 2014 geslagen en het project is opgeleverd op 27 februari 2015. In 324 kalenderdagen realiseerden we dit totale project, een prestatie van formaat.

jan-snel5 jan-snel6

Naast 800 studentenwoningen bestaat het gebouw nog uit een restaurant, learning, eetkamer, bibliotheek en een wasruimte. Het studentencomplex blijft minimaal 12 jaar staan en beslaat totaal ca. 28.000 m² op 5 bouwlagen. Speciaal voor dit project ontwikkelden we studentenunits die van alle gemakken voorzien zijn. De studenten kunnen naast de standaard faciliteiten nog genieten van een basketbalveld, urban farming en een inpandige fietsenstalling!

jan-snel7 jan-snel8

 


Contactgegevens

Hans van der Neut
+31(0)6 2286 9147

Adres

Willeskop 94
3417 ME MontfoortEigen productprofiel?

Dit productprofiel is tot stand gekomen in samenwerking met Flexwonen.nl. wilt u meer informatie over de productprofielen neem dan contact met ons op.