Actueel aanbod van LOOT

LOOT ontwikkelt, ontwerpt en realiseert slimme, comfortabele en innovatieve huisvestingsoplossingen. Wij noemen dat LOOT-waardig: bouwkundige topkwaliteit, bijzondere beleving, korte bouwtijd en lange levensduur. Tijdelijk of semipermanent, maar altijd toekomstbestendig en one-of-a-kind.


Het LOOT woonconcept

LOOT bundelt haar DNA met een ervaren aannemer, een originele ontwerper en een architect en heeft vakmanschap, vernuft en vernieuwing in de genen. Dat stelt ons in staat om op een nieuwe manier slim te bouwen.

loot1 loot2

loot3 loot4

Een LOOT woonconcept stáát, of het nu om tijdelijke, semipermanente of permanente oplossing gaat. Voor de basis van onze woonconcepten gebruiken we ‘One Time Used’-zeecontainers, maar nieuw kan natuurlijk ook. We prepareren deze op een dusdanige manier dat ze er geweldig uitzien, aan alle bouwkundige eisen voldoen, veilig zijn én een prettige huiselijke sfeer uitstralen.

Het formaat van een LOOT woning bepaalt u zelf. Door de modulaire bouwwijze is een latere uitbreiding altijd te realiseren. Zo kan een LOOT woning meegroeien met de behoefte van haar gebruikers. Uw wensen, mogelijkheden en budget zijn de uitgangspunt voor een woonconcept op maat, maar u kunt qua afwerking kiezen uit LOOT CASCO, BASIC of DELUXE.

 


Contactgegevens

073-5326040

Adres

Friezenstraat 2
5249 JS RosmalenEigen productprofiel?

Dit productprofiel is tot stand gekomen in samenwerking met Flexwonen.nl. wilt u meer informatie over de productprofielen neem dan contact met ons op.