PLEKvoor

PLEKvoor produceert slimme, duurzame maar vooral mooie modulaire woningen voor zowel zorg- en woningcorporaties als voor de recreatiemarkt. Een moderne manier van wonen, omdat deze woningen zowel verplaatsbaar als aanpasbaar zijn. 


Onze twee merken FOOM en KLIK hebben beide een eigen identiteit en doelgroep. Daarnaast ontwerpen wij ook klantspecifieke projecten. Altijd op basis van ons innovatieve, slimme systeem.

FOOM staat voor mooier, slimmer en anders, subliem gedesignd woongenot. Het merk FOOM verkoopt top gedesignde eindproducten direct aan gebruikers (webshop, eigen winkels) en via derden (wooncorporaties, beleggers etc.), maar altijd vanuit haar eigen merk.

 

 

KLIK ontwikkelt moderne, modulaire woningen die uitblinken in intelligente eenvoud. Het merk KLIK richt zich op het bouwen van moderne, flexibele woningen die geschikt zijn voor permanente bewoning maar ook voor de recreatiemarkt. De woningen zijn opgebouwd uit klikbare modules en een koppelbaar grid.

 

Voor Stichting Woontij gaan we  verschillende sociale huurwoningen realiseren in het project Buurtskap de Tuunen, Den Burg Oost.

Tijdelijkheid, duurzaamheid en verplaatsbaarheid passen perfect bij de producten die wij als bedrijf leveren.


Contactgegevens

Josephine Antonissen
Marketingmanager
+31 (0) 627870587

Adres

Kampweg 120
3707 JX Soesterberg
info@plekvoor.comEigen bedrijfsprofiel?

Dit bedrijfsprofiel is tot stand gekomen in samenwerking met Flexwonen.nl. wilt u meer informatie over de bedrijfsprofielen neem dan contact met ons op.