NEZZT

nezzt1

Een nieuwe wereld

We leven in een dynamische wereld. Een wereld waarin we anders leven...anders wonen. Waarin duurzaamheid niet langer alleen maar om materiaal gaat, gebruik belangrijker is dan bezit en groei eerder een kwestie van slimmer dan van meer. Kunnen doen wat we willen, waar we willen, wanneer we willen. In zo'n wereld willen en kunnen we toch niet meer statisch bouwen?

Het traditionele woningaanbod slaagt er onvoldoende in om de nieuwe woonvraag te beantwoorden. Woningen van de juiste omvang, met de juiste indeling, met het juiste comfort en op de juiste plek. Woningen die mensen een thuis bieden in iedere fase van hun leven. NEZZT is een nieuw woonconcept. Het is tijd voor een nieuw perspectief. Tijd voor een volgende stap. Tijd voor NEZZT.

 

What’s NEZZT?

NEZZT biedt een dynamisch antwoord op een dynamische vraag. Met een totaal nieuw woonconcept dat meegroeit met de samenleving, of krimpt als dat noodzakelijk is. NEZZT wijzigt, groeit, krimpt, past zich moeiteloos aan veranderende woonwensen aan. Dit is dynamisch bouwen, met ruimte om te kiezen voor verandering. En zijn de woningen niet meer nodig, dan verhuist NEZZT naar een andere plek of wordt het gedeeltelijk of in zijn geheel teruggenomen. Klaar voor een volgende bewoner. Klaar voor een volgende levensfase. Klaar voor een volgende locatie.

Dit is het nieuwe wonen. Dit is NEZZT.

nezzt2 nezzt3

NEZZT… van goeden huize

In NEZZT bundelen zich de visie, expertise en innovatiekracht van een aantal partners. DEMEEUW, al vele jaren toonaangevende speler in flexibel bouwen. En Diederendirrix, een van de meest trendsettende bureaus voor architectuur en stedenbouw. Bij deze slimme alliantie sluiten zich meer en meer partijen aan. Vernieuwers uit de wereld van energie, milieu en duurzaamheid. Van installatietechniek en ICT. Van toeleverende industrie en design. Denkers en doeners. Out of the box. Into the NEZZT.

nezzt4 nezzt5

 


ContactgegevensCatharina Bieringa
+31 (0)6 50 80 07 70
Industrieweg 8
5688 DP   Oirschot

Eigen bedrijfsprofiel

Dit bedrijfsprofiel is tot stand gekomen in samenwerking met Flexwonen.nl. wilt u meer informatie over de bedrijfsprofielen, neem dan contact met ons op.