Rotteveel M4: slagvaardig vanuit teamwork

Rotteveel M4 is een onafhankelijk bureau voor bouwmanagement en vastgoedadvies. Met onze uitgebreide kennis en ervaring, kunnen wij u als geen ander van dienst zijn bij het begeleiden van projecten voor de huisvesting van arbeidsmigranten.


Rotteveel M4 kiest bewust voor een andere aanpak. Centrale begrippen hierbij zijn ‘angst’ bij gemeenten weghalen, win-win, passie, visie, transparantie, focus op de gebruiker, betrokken partijen met elkaar verbinden en gewoon ouderwets hard werken. Alleen dan ontstaat een eindresultaat met tevreden bewoners, een tevreden exploitant èn een tevreden eigenaar met een duurzame en waardevaste belegging.

Naast veel transformatieprojecten van met name leegstaande kantoren, hebben wij ook de carrièrewoning bedacht. Dat is een rijtjeswoning die op een andere manier wordt ingedeeld zodat er 5 tot 10 arbeidsmigranten in kunnen wonen. Met een uitgekiend parkeerconcept is ook het parkeren prima opgelost. Het mooie is dat de carrièrewoning in de toekomst ook kan worden omgebouwd tot eengezinswoning zonder dat daar hoge kosten aan verbonden zijn.

rotteveel-2

Waarom Rotteveel M4 inhuren?

  • wij zijn onafhankelijk
  • wij hebben veel kennis en ervaring op het gebied van arbeidsmigrantenhuisvesting
  • wij zijn op de hoogte van gemeentelijke procedures en vrijstellingsmogelijkheden
  • wij hebben veel ervaring in overleg met de omgeving en het creëren van draagvlak
  • wij maken een match tussen eigenaar en exploitant
  • wij verdienen onszelf terug
  • Wij bieden u ’totale ontzorging’ van het hele proces

Gerealiseerde en lopende projecten

Wij hebben diverse projecten voor verschillende opdrachtgevers gerealiseerd in onder meer Limmen (gemeente Castricum), Wieringerwerf, Wormerveer en Hillegom. Daarnaast zijn wij bezig in Almere met een nieuwbouwproject voor 312 bewoners, in Hoorn met transformatie van een kantoorgebouw voor 240 mensen, in Schagen met Flexwonen voor 64 mensen en in Noordwijkerhout met de carrièrewoning.

rotteveel-3  rotteveel-1

 


ContactgegevensBert Rotteveel
06-51319744

Adres

Robijnstraat 30
1812 RB AlkmaarEigen bedrijfsprofiel?

Dit bedrijfsprofiel is tot stand gekomen in samenwerking met Flexwonen.nl. wilt u meer informatie over de bedrijfsprofielen neem dan contact met ons op.