Actueel aanbod van Snelstudio's

Snelstudios biedt de oplossing voor tijdelijke kantoortransformatie naar woonruimte. Het bedrijf is producent en leverancier van inbouwpakketten om kantoren tijdelijk te transformeren. De studio's kunnen op eenvoudige wijze tijdelijk worden geplaatst in leegstaande gebouwen.


Inbouwpakket

Snelstudios voorziet in een standaardiseerd inbouwpakket dat in nagenoeg elk gebouw kan worden opgebouwd. De constructie is zelfdragend en wordt slechts minimaal aan het bestaande casco gemonteerd. Ook installatiewerk is mobiel en demontabel en kan gebouw-ongebonden gemonteerd worden.

snelstudios1 snelstudios2 snelstudios3

Projectaanpak

Niet alle vastgoedeigenaren willen individuele huurders als eindgebruikers. Snelstudios kan in samenwerking met een exploitant een plan maken dat sterk lijkt op wederverhuur. Er worden afspraken gemaakt onder welke condities een pand gebruikt wordt voor tijdelijke bewoning. Snelstudios heeft een groot netwerk van leegstandbeheerders die in dit dienstenpakket kunnen voorzien. Snelstudio’s kan ook financiering van de transformatie organiseren.

snelstudios4

 


Contactgegevens

Thijs Zwakman
06 14309102Eigen productprofiel?

Dit productprofiel is tot stand gekomen in samenwerking met Flexwonen.nl. wilt u meer informatie over de productprofielen neem dan contact met ons op.