Actueel aanbod van Urban Popup

Urban Popup is de maker van LOFT2GO, modulaire pop-up woningen in leegstaande kantoren. De constructie en organisatie van dit zeer flexibele plug&play inbouwpakket maakt het mogelijk om binnen een paar weken een casco kantoorpand te transformeren tot een appartementencomplex.


LOFT2GO is een compleet demonteerbaar én remonteerbaar appartement, dat maatgemaakt wordt aangeleverd op de bouwlocatie – de lege kantoorvloer. Productie van de inbouwpakketten wordt aangestuurd op basis van 3D laserscans van het pand, waardoor de maatvoering exact en de faalkosten zeer laag zijn. Productietijd is twee weken.

Het plug & play inbouwpakket bestaat uit de volgende elementen:
• badkamer en keuken
• woningscheidende wanden (60 minuten brandwerend)
• woningscheidende toegangsdeur (30 minuten brandwerend)
• binnenwanden
• binnendeuren
• elektrische installatie vanaf de groepenkast

urban-popup1 urban-popup2

‘Before’                     en                            ‘After’

Voor ieder budget

Dit prijswinnende woonconcept is speciaal ontwikkeld om tijdelijke transformatie financieel haalbaar én circulair te maken, maar de appartementen zijn ook permanent te realiseren. LOFT2GO is er voor ieder budget: budgetwoningen voor studenten of statushouders of een premiumuitvoering voor de luxere loftwoning.

Vergunninghouders

Wij nodigen gemeentes met achterstanden op hun taakstelling uit om hun bestelling bij Urban Popup neer te leggen. Wij gaan dan met geïnteresseerde beleggers aan de slag om in zeer korte tijd starterswoningen te realiseren in de leegstaande panden in uw gemeente. Bel ons voor een kennismakingsgesprek! Wij lichten graag toe wat we voor u kunnen doen.

urban-popup3

 


Contactgegevens

Marie-Claire Aarts
020 4706243Eigen productprofiel?

Dit productprofiel is tot stand gekomen in samenwerking met Flexwonen.nl. wilt u meer informatie over de productprofielen neem dan contact met ons op.