NB Zaandam in Zaandam

In opdracht van Pelt Beheer levert Ursem Modulaire Bouwsystemen in de loop van 2019 modules voor een complex bestemd voor migrantenhuisvesting. Het complex bestaat uit 5 verdiepingen en 130 modules, waarvan 122 appartementen voor 244 arbeidsmigranten. Elke module is voorzien van een zelfdragend casco. De volledige ingerichte woningen kunnen daardoor direct op elkaar worden gestapeld. Met deze modulaire methode was het mogelijk om het project grotendeels in de fabriek te realiseren waardoor er op de bouwtijd en kosten kon worden bespaard. Het volledig modulaire complex is geplaatst op industrieterrein de Achtersluispolder in Zaandam. Het gebouw mag maximaal vijftien jaar blijven staan. Dan moet de transformatie van het industrieterrein zover zijn dat er ook permanent kan worden gewoond in nieuwbouw.

In het gebouw bevinden zich 122 tweepersoons studio’s van circa 25m². Iedere studio beschikt over eigen sanitair en een eigen keuken. De studio’s zijn geschikt voor de huisvesting van twee personen. Er zijn 30 parkeerplaatsen op eigen terrein gerealiseerd. Het huisvuil zal in een perscontainer op het terrein worden verzameld en door de exploitant worden afgevoerd. De verblijfsperiode kan variëren tussen minimaal een week tot maximaal een jaar. Het gebouw is inmiddels door Kafra Housing in gebruik genomen.


Aantal woningen
122
Eigenaar
Pelt Beheer B.V.
Start
2019
Huurprijs
Soort eigenaar
marktpartij
Doelgroep
arbeidsmigranten
Gemengde bewoning
nee
Woonvorm
wonen
Aard gebouw
modulair/verplaatsbaar
Contractvorm gebruiker
tijdelijk huurcontract
Bijzonderheden
Modulair complex

Meer info

Informatie
over inschrijven

De woonruimte in dit complex voor arbeidsmigranten wordt door Kafra Housing via werkgevers of uitzendorganisaties verhuurd.Bekijk alle praktijkvoorbeelden op de kaart

| Deel dit artikel