de Trampoline, Noordwijkerhout

Aan de Schippersvaartweg in Noordwijkerhout is tijdelijke huisvesting voor arbeidsmigranten is gerealiseerd door Flexwonen.nu. Het project is een initiatief van uitzendorganisatie Flexible Human Services. Vanaf 1 juli 2016 worden de 72 units bewoond door maximaal 144 arbeidsmigranten, waarmee ongewenste woonsituaties elders worden opgeheven. Hiermee is de Trampoline een van de eerste voorbeelden van uitvoering van de gezamenlijk gemaakte afspraken tusssen gemeenten, huisvesters en werkgevers in de regio over huisvesting van arbeidsmigranten.

Elke unit is volledig ingericht voor twee personen en is voorzien van eigen keukenblok en badkamer. Op het terrein zijn voldoende parkeerplaatsen, is een ruime fietsenstalling en een sportveldje aangelegd. De beheerder van de Trampoline woont met zijn gezin op het terrein en is 24/7 aanspreekpunt voor de bewoners en de omgeving.

 


Aantal woningen
72 units voor maximaal 144 arbeidsmigranten
Eigenaar
Flexwonen.nu
Start
juni 2016
Huurprijs
Soort eigenaar
uitzendorganisatie/werkgever
Doelgroep
arbeidsmigranten
Gemengde bewoning
nee
Woonvorm
logies
Aard gebouw
modulair/verplaatsbaar
Contractvorm gebruiker
tijdelijk huurcontract
Bijzonderheden
De naam De Trampoline komt van het Poolse Trampolina dat springplank betekent. ''Jonge, ambitieuze hardwerkende mensen willen wij graag een springplank naar succes bieden'', zegt Nico Geerlings, directeur van Flexwonen.nu. ''We doen er alles aan deze mensen een 'thuisgevoel' te geven, waarin huisvesting heel belangrijk is. 

Meer info

Informatie
over inschrijven

De woonruimte in dit complex voor arbeidsmigranten wordt door Flexwonen.nu via werkgevers of uitzendorganisaties verhuurd.Bekijk alle praktijkvoorbeelden op de kaart

| Deel dit artikel