Project C3 Living in Almere

Het project C3 Living is een nieuwbouwproject in Tussen de Vaarten, Almere Stad. De 44 verplaatsbare sociale huurwoningen worden gebouwd op de locatie tussen de Jozef Israëlslaan en het Zwaluwpad. De woningen blijven in totaal vijftien jaar staan en zijn bedoeld voor starters op de woningmarkt.

Er worden 6 units per dag geplaatst. De totale looptijd voor het plaatsen van de units bedraagt ca. 8 werkdagen. De woningen zijn modulair en dus makkelijk verplaatsbaar. Alle woningen zijn 30m² en zijn voorzien van een keuken, een badkamer en een aparte slaapkamer. Ze worden in twee lagen gestapeld en hebben ieder een eigen toegang. Daarnaast zijn deze woningen volledig elektrisch, energiezuinig en aangesloten op zonnepanelen.

Van de 44 woningen worden er 22 verhuurd aan starters vanaf 18 t/m 22 jaar. De andere 22 woningen worden verhuurd aan starters vanaf 23 t/m 27 jaar. Met de bewoners wordt een tijdelijk huurcontract voor maximaal 5 jaar afgesloten. Bij het aangaan van dit contract blijft de inschrijfduur bij Woningnet behouden.


Aantal woningen
44
Eigenaar
de Alliantie
Start
september 2019
Huurprijs
Soort eigenaar
woningcorporatie
Doelgroep
(overige) starters/spoedzoekers, jongeren, studenten
Gemengde bewoning
nee
Woonvorm
wonen
Aard gebouw
modulair/verplaatsbaar
Contractvorm gebruiker
tijdelijk huurcontract
Bijzonderheden
modulaire woningen

Meer info

Informatie
over inschrijven

Hier vind je informatie over aanmelden voor een woning  bij de AlliantieBekijk alle praktijkvoorbeelden op de kaart

| Deel dit artikel