Ravel Residence, Amsterdam

Ravel Residence is een modern studentencomplex op de Zuidas in Amsterdam dat bestaat uit 800 zelfstandige studentenwoningen met eigen keuken en badkamer. Alle woningen hebben een vloeroppervlakte van 21 m² en zijn voorzien van een snelle beveiligde televisie- en internetaansluiting.De locatie biedt allerlei faciliteiten zoals een grand café met terras en een lounge met zithoeken, televisie, tafelvoetbal en poolbiljart. Er is een wasserette waar je zelf je was kunt doen. De private dining room kun je gebruiken om met vrienden of familie te koken en een diner te geven. In de studieruimtes kun je alleen of gezamenlijk studeren. Op het dak van het complex is  een sportveld. Het pand bestaat uit vijf verdiepingen met in het midden een gezamenlijke tuin van meer dan 2.400 m² waar je kunt ontspannen en relaxen in een hangmat.


Aantal woningen
800
Eigenaar
Student Experience van Verweij Holding
Start
maart 2015
Huurprijs
Niet gemeubileerd: € 562,37 excl. Gemeubileerd: € 652,37 excl. Service kosten: ca. € 120 p.m. incl. warmte, elektra en water. Huurtoeslag is mogelijk.
Soort eigenaar
marktpartij
Doelgroep
studenten
Gemengde bewoning
nee
Woonvorm
wonen
Aard gebouw
modulair/verplaatsbaar
Contractvorm gebruiker
campuscontract
Bijzonderheden

Meer info

Informatie
over inschrijven

Je kunt alleen in de complex wonen als je een voltijd studie volgt in Amsterdam. Informatie vind je op de website van Student ExperienceBekijk alle praktijkvoorbeelden op de kaart

| Deel dit artikel  

Trefwoorden: praktijkvoorbeelden|studenten|verplaatsbare woningen,