Homeflex in Sluiskil, Terneuzen

Homeflex realiseerde in Sluiskil in de gemeente Terneuzen een nieuw complex voor huisvesting van arbeidsmigranten. Dat project biedt huisvesting aan 84 bewoners in 20 driepersoons- en 12 tweepersoonseenheden. Binnen de appartenten hebben de bewoners een eigen slaapkamer en delen zij een woonkamer met keuken en de sanitaire voorzieningen. Het complex wordt opgetrokken uit modulaire elementen van Ursem, die op de bouwplaats aan elkaar gekoppeld worden. Modulaire bouw maakte een zeer korte bouwtijd mogelijk. Door de tijdelijke afwijking van het bestemmingsplan kan het project in principe 10 jaar blijven staan. Mogelijk kan dat nog met 5 jaar verlengd worden.

Homeflex is een van de koplopers bij het bieden van ruimere huisvesting met een eigen kamer voor elke bewoner. Dit project is een variant op het concept dat Homeflex eerder al in Katwijk toepaste. De woonvorm voldoet aan de kwaliteitseisen voor huisvesting van arbeidsmigranten die in 2020 door het aanjaagteam onder leiding van Emile Roemer werden opgesteld.


Aantal woningen
32, aantal plaatsen: 84
Eigenaar
Homeflex
Start
eind 2020
Huurprijs
Soort eigenaar
marktpartij
Doelgroep
arbeidsmigranten
Gemengde bewoning
nee
Woonvorm
logies
Aard gebouw
modulair/verplaatsbaar
Contractvorm gebruiker
tijdelijk huurcontract
Bijzonderheden
Bouwer: Ursem Modulaire Bouwsystemen

Meer info

Informatie
over inschrijven

De woonruimte in dit complex voor arbeidsmigranten wordt door Homeflex aan werkgevers verhuurd.Bekijk alle praktijkvoorbeelden op de kaart

| Deel dit artikel