Workinn campus Pompweg in Waalwijk

Projectontwikkelaar Roozen van Hoppe is aan de Pompweg in Waalwijk begonnen met de bouw van een campus voor 400 arbeidsmigranten van uitzendbureau Covebo. De campus komt direct achter het distributiecentrum van Ingram Micro op bedrijventerrein Haven Zeven. De campus aan de Pompweg bestaat straks uit drie woongebouwen die worden opgedeeld in woon-units voor zes personen. Iedere bewoner heeft een eigen slaapkamer, de woonkamer en keuken worden gedeeld. Daarnaast komen er gemeenschappelijke ruimtes; een restaurant, winkel, sportschool, wasserette en ontspanningsruimte.

Het appartementencomplex zal zo energieneutraal mogelijk gebouwd worden. Het gebouw krijgt onder meer een casco van gerecycled beton en zonnepanelen op de daken. De campus bij Ingram Micro wordt de derde grootschalige huisvesting voor arbeidsmigranten in Waalwijk. Net als bij de campus op het voormalige RWB-terrein van KAFRA Housing en de huisvesting in het voormalige pand van Wärtsilä krijgt het wooncomplex bij Ingram Micro een beheerder die verantwoordelijk is voor de exploitatie.


Aantal woningen
ca. 67 woonunits voor 400 personen
Eigenaar
Projectontwikkelaar Roozen van Hoppe
Start
2020
Huurprijs
Soort eigenaar
marktpartij
Doelgroep
arbeidsmigranten
Gemengde bewoning
nee
Woonvorm
logies
Aard gebouw
nieuwbouw
Contractvorm gebruiker
tijdelijk huurcontract
Bijzonderheden

Meer info

Informatie
over inschrijven

De woonruimten in dit pand worden door uitendbureau Covebo gebruikt voor huisvesting van hun medewerkersBekijk alle praktijkvoorbeelden op de kaart

| Deel dit artikel