Zevenhoven: (tijdelijke) huisvesting vergunninghouders

In Zevenhoven (gemeente Nieuwkoop) zijn in februari 2017 24 zelfstandige en verplaatsbare wooneenheden gerealiseerd in 12 units die elk zijn opgesplitst in twee wooneenheden. Deze wooneenheden worden ingezet voor het tijdelijk huisvesten van alleenreizende en/of alleenstaande vergunninghouders. Op het moment dat een alleenreizende vergunninghouder wordt herenigd met nareizende familie, zal het hele gezin verhuizen naar reguliere huisvesting in de gemeente. Het project is een samenwerking tussen de gemeente Nieuwkoop, Dynamic Stay en EE Accommodations.

Aangezien de gemeente Nieuwkoop vooral alleenstaanden en/of alleenreizende vergunninghouders moest huisvesten, is er voor gekozen om verplaatsbare woonunits in te zetten en iedere woonunit op te delen in twee zelfstandige wooneenheden. Dus met eigen ingang, woonkamer, keuken, badkamer en slaapkamer per wooneenheid. De wooneenheden vormen een volwaardige, praktische en betaalbare woonvoorziening, die voldoet aan alle bouweisen, inclusief brandveiligheid.


Aantal woningen
24 wooneenheden in 12 units
Eigenaar
Dynamic Stay en EE Accommodations
Start
februari 2017
Huurprijs
Soort eigenaar
marktpartij
Doelgroep
arbeidsmigranten, statushouders
Gemengde bewoning
nee
Woonvorm
wonen
Aard gebouw
modulair/verplaatsbaar
Contractvorm gebruiker
huur onbepaalde duur
Bijzonderheden

Meer info

Informatie
over inschrijven

De huisvesting in dit complex wordt verhuurd en toegewezen door EE AccommodationsBekijk alle praktijkvoorbeelden op de kaart

| Deel dit artikel