Bouwbedrijven/vastgoedontwikkelaars

Steeds meer bouwbedrijven en vastgoedontwikkelaars hebben oog voor de behoefte aan flexwonen. Zij ontwikkelen woonoplossingen die wel een permanente kwaliteit hebben, maar die niet tot in lengte van dagen aan één bepaalde locatie gebonden zijn of die gemakkelijk een wisseling in gebruik toelaten. Die manier van bouwen en ontwikkelen speelt in op de vraag in de markt en levert ook een bijdrage aan een duurzame, circulaire economie.


Een netwerk is altijd in beweging. We stellen het daarom zeer op prijs als u aanvullingen of correcties doorgeeft. Gebruikt u daarvoor s.v.p. het contactformulier.Avoned

Kievitsweg 151, 2987 VM Ridderkerk  |   088-1701110  |   www.avoned.nl

Waarom wij geloven in de Miniwoning? Bij de bouw van een Miniwoning denken wij na over innovatieve manieren van bouwen. Met traditioneel bouwen ben je nog niet volledig duurzaam bezig. Door gebruik te maken van hoogwaardige houtskeletbouw in combinatie met een steelframe is het mogelijk om efficiënter, sneller en gedetailleerder te bouwen. Dit kan permanent … Continued

Bekijk volledige profiel

Barli

Jagersveld 20, 5405 BW Uden www.barlibase.nl

Barli Base semipermanente woningen bieden een praktische en snelle prefab oplossing voor de huisvesting van woonurgenten. Het huisvestingsvraagstuk staat bij ons centraal. Voor elke gewenste situatie, aantal bewoners, comfort en design. Woonurgenten een thuis bieden staat hoog in het vaandel.

Bekijk volledige profiel

De Groot Vroomshoop

Zwolsekanaal 36, 7681 ED Vroomshoop  |   +31 (0) 546 - 666 333  |   www.degrootvroomshoop.nl

De Groot Vroomshoop Bouwsystemen is een dochteronderneming van VolkerWessels. Wij zijn een professionele organisatie die met de grootst mogelijke zorg, tijdelijke, semi-permanente en permanente huisvesting realiseert. Zo bieden we onder andere woonoplossingen voor studenten, migranten en statushouders.

Bekijk volledige profiel

De Meeuw

Industrieweg 8, 5688 ZG Oirschot  |   +31 (0)499 572 024  |   www.demeeuw.com

Al meer dan 80 jaar is De Meeuw toonaangevend op het vlak van hoogwaardige, aanpasbare tijdelijke en permanente modulaire gebouwen voor zorg- en onderwijsinstellingen, overheid en bedrijven. Of u nu kiest voor tijdelijke of permanente huisvesting: wij hebben de oplossing voor uw huisvesting in huis.

Bekijk volledige profiel

Directbouw

de Holwert 4, 7740 AA Coevorden  |   0524-513043  |   www.directbouw.nl


Dynamic Stay

Hendrik Marsmanplein 25, 4207 PV Gorinchem  |   +31 6 135 538 06


Heijmans ONE

Postbus 2, 5240 BB Rosmalen  |   +31 (0)10 266 28 64  |   www.heijmans.nl/nl/heijmans-one

Dit bijzondere huis biedt kansen voor de vraag naar kwalitatieve en betaalbare huurhuisvesting, maar verhelpt daarmee ook een maatschappelijk probleem.

Bekijk volledige profiel

Hodes Huisvesting

Nieuwenkampsmaten 14, 7472 DE Goor  |   088 – 398 00 00  |   www.hodes-huisvesting.nl

Wij bouwen niet voor de eeuwigheid, maar voor de toekomst. En omdat de toekomst steeds minder voorspelbaar wordt, bouwen wij flexibel, duurzaam en betaalbaar. Bijdragen aan betere huisvesting voor mens en aarde. Daar gaan we voor. Elke dag weer!

Bekijk volledige profiel

Jan Snel

Willeskop 94, 3417 ME Montfoort www.jansnel.com

Jan Snel is één van de koplopers op het gebied van flexibel bouwen. We hebben daar in de 50 jaar van ons bestaan een enorme ervaring en deskundigheid mee opgebouwd. En weten als geen ander de wensen en eisen van onze opdrachtgevers te vertalen in (semi)permanente huisvestingsoplossingen voor elk marktsegment.

Bekijk volledige profiel

KAFRA

Keizersveld 53D P, 5803 AP Venray  |   +31 088 523 7200  |   www.kafrahousing.com

Nederland heeft een groot tekort aan geschikte huisvesting voor arbeidsmigranten en andere doelgroepen. Om het kwantitatieve én kwalitatieve tekort aan te pakken, ontwikkelt, realiseert en exploiteert KAFRA innovatieve huisvestingsconcepten voor de tijdelijke huisvesting van specifieke doelgroepen, zoals arbeidsmigranten, studenten en urgent woningzoekenden.

Bekijk volledige profiel

Nederhome

Cruquiusweg 142, 1019 AK Amsterdam  |   020 - 468 85 28  |   www.nederhome.nl


Neptunus

Neptunuslaan 2, 5995 MA Kessel www.neptunus.eu

Met bijna 80 jaar ervaring is Neptunus dé specialist in demontabel bouwen. Door het uitgebreide productprogramma, de eindeloze mogelijkheden en onze expertise bent u altijd verzekerd van de juiste oplossing voor uw huisvestingsvraagstuk. En daar draait het om.

Bekijk volledige profiel

NEZZT

Industrieweg 8, 5688 DP Oirschot www.nezzt.nl

Een nieuwe wereld We leven in een dynamische wereld. Een wereld waarin we anders leven…anders wonen. Waarin duurzaamheid niet langer alleen maar om materiaal gaat, gebruik belangrijker is dan bezit en groei eerder een kwestie van slimmer dan van meer. Kunnen doen wat we willen, waar we willen, wanneer we willen. In zo’n wereld willen … Continued

Bekijk volledige profiel

Plegt-Vos

Sherwood Rangers 1, 7551 KW Hengelo  |   088 5886006  |   www.plegt-vos.nlRotteveel M4 Bouwmanagement en Vastgoedadvies

Robijnstraat 30, 1812 RB Alkmaar www.rotteveelm4.nl

Rotteveel M4 is een onafhankelijk bureau voor bouwmanagement en vastgoedadvies. Met onze uitgebreide kennis en ervaring, kunnen wij u als geen ander van dienst zijn bij het begeleiden van projecten voor de huisvesting van arbeidsmigranten.

Bekijk volledige profielUrsem – het nieuwe bouwen

Spoorstraat 6, 1687 AE Wognum www.ursem.nl

Ursem Modulaire Bouwsystemen is koploper in de wereld van het nieuwe bouwen. Dat staat voor produceren in een fabriek en monteren op locatie. Ursem werkt met beproefde componenten voor zowel de fabriek als de locatie, die continu worden geëvalueerd, getest en geoptimaliseerd.

Bekijk volledige profiel

Wagenbouw

Rivierdijk 2, 3361 AP Sliedrecht  |   0184 41 17 66  |   www.wagenbouw.nl