Het Expertisecentrum Flexwonen brengt vraag en aanbod bij elkaar

Of het nu gaat om direct beschikbare huisvesting, geschikt vastgoed, verplaatsbare woningen, woningbeheer of vernieuwende concepten, hier vindt u het.


 

U zoekt snel huisvesting…

Op 123flexwonen.nl vindt u een overzicht van tijdelijke huisvesting in Nederland. Vul uw gegevens in en wij tonen u een overzicht van de tijdelijke huisvesting die past bij uw wensen. Ook laten wij zien hoe u hoe u in contact kunt komen met de aanbieders.


 

 

Zoekt u op korte termijn goede, betaalbare huisvesting bij voorbeeld voor uw tijdelijke arbeidskrachten? Wij zorgen er voor dat u snel een huisvestingsaanbod op maat ontvangt!

Heeft u huisvesting beschikbaar? Meldt u hier aan.

Zoekt u vastgoed dat geschikt is voor Flexwonen, of heeft u dat in de aanbieding?  Ook voor koop of langdurige huur van bestaande gebouwen, zoals leegstaande kantoren, verzorgingshuizen, etc. brengt het Matchpoint Flexwonen vraag en aanbod bij elkaar.


 

Woningbeheerders.nl

Hier vindt u informatie over bedrijven die voor derden het beheer voeren van woningen of ander vastgoed dat geschikt is voor bewoning.

Verplaatsbare woningen

Hier vindt u informatie over woonunits en modulaire bouw die snel een oplossing kunnen bieden voor uw huisvestingsprobleem.


 

Inrichting en inventaris

Hier vindt u informatie over bedrijven die gespecialiseerd zijn in het inrichten van woningen voor tijdelijk gebruik en andere woondiensten.

Nieuwe woonconcepten

Hier vindt u informatie over vernieuwende concepten voor flexwonen. Slimme ontwerpers die woningen of woontoepassingen ontwikkelen die hun plek in de markt nog moeten bewijzen krijgen hier een plek.