Aalsmeer: eerste paal voor permanente logiesvoorziening arbeidsmigranten Flower Tower

Met een aantal rake klappen sloegen Lex en Naomi, het vierjarig zoontje en zevenjarig dochtertje van ontwikkelaar Peter Ruigrok, op dinsdag 10 december 2019 de symbolische eerste paal van de Flower Tower aan de Japanlaan in Green Park Aalsmeer. Op deze locatie komt een permanente logiesvoorziening voor arbeidsmigranten, die ruimte biedt aan tweehonderd bedden.

Bron: Green Park Aalsmeer

Een kleine honderd belangstellenden waren aanwezig bij de symbolische eerste paal. Wethouder Robert van Rijn gaf in zijn speech aan dat hij er trots op is dat de bouw van de permanente logiesvoorziening nu echt van start gaat. “De vraag naar arbeidsmigranten in Aalsmeer blijft onverminderd hoog. De bouw van deze voorziening past bij het uitgangspunt van het college dat iedereen goed en veilig moet kunnen wonen. Ook arbeidsmigranten. Het is belangrijk dat we daarin als overheid en bedrijfsleven onze verantwoordelijkheid nemen.” Lees verder>

Dit artikel is niet afkomstig van de EF-redactie. Daarom tonen wij slechts een deel van het artikel en linken we direct naar de originele bron.

Datum:
Dossier:
Onderwerp:
Arbeidsmigratie