Agenda

De agenda van Flexwonen.nl geeft u informatie over bijeenkomsten die het Expertisecentrum Flexwonen zelf of samen met anderen organiseert. Maar u krijgt ook een blik op interessante bijeenkomsten van derden.
Symposium ‘Een goeie buur is nooit ver weg’

Dinsdag 14 juni 2022 | ZIMHIC Theater Zuilen, Prinses Christinalaan 1 Utrecht (Let op: niet te verwarren met de Prinses Christinalaan in De Meern)  | € 125,- per persoon

Tijdens deze dag maken we kennis met verschillende mogelijkheden van gemengd wonen voor jongeren. Wat zijn de succesfactoren en welke hobbels kom je tegen? (meer…)


Webinar ‘Een thuis voor iedereen’

Donderdag 23 juni 2022 | Online webinar  | gratis

Op donderdag 23 juni organiseert het ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties (BZK) in samenwerking met VNG, Aedes en betrokken (maatschappelijk) partners het webinar ‘Een thuis voor iedereen’: hoe nu verder? Tijdens het webinar gaat Marijke Roskam met gastsprekers van VNG, AEDES, BZK en maatschappelijk partners in gesprek over de opgave uit het programma Een thuis voor iedereen, het doel en de gezamenlijke aanpak van de coalitiepartners om de huisvesting voor kwetsbare mensen te verbeteren.

(meer…)


Online webinar huisvesting aandachtsgroepen

Maandag 27 juni 2022 | Online webinar  | gratis

Op maandag 27 juni organiseren het ministerie van BZK en RVO een webinar voor gemeenten en andere belangstellenden over de nieuwe openstelling van de Regeling Huisvesting Aandachtsgroepen (RHA). (meer…)