Agenda

De agenda van Flexwonen.nl geeft u informatie over bijeenkomsten die het Expertisecentrum Flexwonen zelf of samen met anderen organiseert. Maar u krijgt ook een blik op interessante bijeenkomsten van derden.
Webinar Arbeidsmigranten ‘Start 3e jaar implementatie Roemer: hoe staan we ervoor?’

Dinsdag 14 februari 2023 | digitaal

Op 11 januari jl. is de tweede Jaarrapportage gepubliceerd over de stand van de uitvoering van de aanbevelingen van het rapport ‘Arbeidsmigranten, geen tweederangsburgers’ onder leiding van Emile Roemer. De Jaarrapportage geeft een mooi inzicht in de voortgang van de uitvoering van de aanbevelingen bij de start van het 3e jaar na het rapport. (meer…)


Themabijeenkomst Platform Modulaire Woningbouw: ‘Leren van jarenlange ervaring met circulariteit’

Woensdag 15 februari 2023 | Oirschot  | gratis deelname

Circulariteit is een containerbegrip aan het worden. Alles en iedereen is opeens circulair. Maar zo nieuw is het niet. De Meeuw bouwt al jaren tijdelijke gebouwen en neemt deze ook terug. Sinds een aantal jaar ook in de woningbouw. Wat kunnen we leren van de jarenlange ervaring met circulair bouwen avant la lettre? (meer…)


8e Leergang gemengd wonen

Donderdag 9 maart 2023 | divers  | €1.750, - (ex. btw)

Gemengd wonen gaat over woonprojecten waar verschillende groepen mensen doelbewust en in georganiseerd verband samen wonen, contact onderhouden en ook gezamenlijk activiteiten
ondernemen.  In de kern gaat het om mensen die een ‘goede buur’ voor elkaar willen zijn. (meer…)