Agenda

De agenda van Flexwonen.nl geeft u informatie over bijeenkomsten die het Expertisecentrum Flexwonen zelf of samen met anderen organiseert. Maar u krijgt ook een blik op interessante bijeenkomsten van derden.
Regiotafel arbeidsmigranten Stedelijk Gebied Eindhoven

Woensdag 30 september 2020 | volgt

De provincie Brabant organiseert op woensdagochtend 30 september 2020 van 09.00 uur tot 13.30 uur  een regiotafel arbeidsmigranten (inclusief netwerklunch). Deze bijeenkomst is uitsluitend bedoeld voor genodigden afkomstig en/of actief in de gemeenten Best, Eindhoven, Geldrop-Mierlo, Helmond, Nuenen, Oirschot, Son en Breugel, Veldhoven en Waalre. (meer…)


Regiotafel arbeidsmigranten regio Breda e.o.

Vrijdag 2 oktober 2020 | volgt

De provincie Brabant organiseert op vrijdagochtend 2 oktober 2020 van 09.00 tot 13.00 uur een regiotafel arbeidsmigranten (inclusief netwerklunch). Deze bijeenkomst is uitsluitend bedoeld voor genodigden afkomstig en/of actief in de gemeenten Alphen-Chaam, Altena, Baarle-Nassau, Breda, Drimmelen, Etten-Leur, Geertruidenberg, Oosterhout en Zundert. (meer…)


Limburgse week van het Flexwonen

Maandag 5 oktober 2020 | Webinar  | deelname gratis, aanmelden verplicht

(meer…)


Landelijk congres Flexwonen, online

Woensdag 14 oktober 2020 | Online  | deelname gratis, aanmelden verplicht

Op woensdag 14 oktober 2020 organiseren de provincie Overijssel, het ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties, het Expertisecentrum Flexwonen en Platform31 vanuit de Buitensoos in Zwolle gezamenlijk online het landelijk congres Flexwonen. U bent van harte uitgenodigd hieraan deel te nemen.

(meer…)