Ambassadeursteam West-Friesland

Het ambassadeurteam van de regio West-Friesland bestaat uit:

kasper-gutterKasper Gutter

functie: voormalig wethouder Gemeente Medemblik

persoonlijke drive: ”Ik ben ervan overtuigd dat huisvesting goed geregeld moet worden. Ik wil samen met alle betrokkenen invulling geven aan dit gedachtegoed.”

 

 

jan-willen-van-der-meer

Jan Willem van der Meer

functie: manager NL-Jobs

persoonlijke drive: “om plaats te nemen in het aanjaag team is de belangen en knelpunten van de ondernemer en arbeidsmigrant kenbaar te maken in het vraagstuk rondom huisvesting arbeidsmigranten. En op deze manier tot werkzame oplossingen te komen.”

 

hans-kroger

Hans Kröger

functie: directeur bestuurder woningstichting Het Grootslag

persoonlijke drive: ”In mijn dagelijks werk ben ik actief om ervoor zorg te dragen dat iedere Nederlander en iedereen die in Nederland werkt recht heeft op goede kwalitatieve huisvesting. Daar waar het individu het niet zelf kan organiseren, bieden woningcorporaties de helpende hand. Dat is mijn drive voor mijn werk en voor ons team medewerkers.”

 

Datum:
Dossier:
Onderwerp:
Arbeidsmigratie