Overzicht van alle initiatieven

 

123flexwonen.nl

123flexwonen.nl biedt spoedzoekers een overzicht van tijdelijke huisvesting in Nederland. Helemaal gratis. Vul uw gegevens in en wij tonen een overzicht van tijdelijke huisvesting die past bij uw wensen. Ook laten wij zien hoe u in contact kunt komen met de aanbieders. Let op! 123flexwonen heeft zelf géén woningen en bemiddelt ook niet. U moet zelf contact met een verhuurder opnemen.


 

Matchpointflexwonen.nl

Het Matchpoint Flexwonen is een service van het Expertisecentrum Flexwonen voor bedrijven die op zoek zijn naar huisvesting voor hun medewerkers. Doel is om vraag en aanbod van snel toegankelijke huisvesting bij elkaar te brengen.


 

Arbeidsmigratiewerkt.nl

De stichting Ontmoet de arbeidsmigrant heeft de campagne Arbeidsmigratie werkt ontwikkeld met een brede initiatiefgroep waarin werkgevers, huisvestingsbedrijven, brancheorganisaties, overheden en het Expertisecentrum Flexwonen samenwerken.


 

Myinfonl.nl

De MYinfoNL-app biedt gemeenten een krachtig en betrouwbaar middel om arbeidsmigranten te informeren over wonen, werken en leven. Wij zijn mede-initiatiefnemer, samen met app-ontwikkelaar BookThat.


 

Modulairewoningbouw.nl

Het is tijd om de modulaire woningbouw in Nederland de plek te geven die hij verdient. Daarom is er nu een Platform 3D-Modulaire Woningbouw. Wij zijn mede-initiatiefnemer van het platform, samen met Watkostdebouwvaneenhuurwoning.