Jantine Kriens: “Regel de huisvesting voor statushouders én andere aandachtsgroepen in één keer”

Na negen maanden neemt Jantine Kriens afscheid als bestuurlijk aanjager huisvesting statushouders. Aan de hand van vijf vragen blikt ze samen met ons nog één keer terug op deze bijzondere periode.

“Mijn opdracht als bestuurlijk aanjager begon afgelopen februari, tijdens de lockdown. De werkzaamheden voerde ik dan ook grotendeels uit vanachter het beeldscherm via WebEx in mijn eigen werkkamer. Een gemiddelde dag zat vol overleg met de commissarissen van de Koning, burgemeesters en wethouders. Plenair of juist één op één, om te horen waar ze tegenaan lopen bij het huisvesten van statushouders en hoe ik en mijn team daarbij konden helpen.  Lees verder>

Dit artikel is niet afkomstig van de EF-redactie. Daarom tonen wij slechts een deel van het artikel en linken we direct naar de originele bron.

Datum:
Dossier:
Onderwerp:
Doelgroepen flexwonen