KvK Limburg: netwerkbijeenkomst ondernemers en arbeidsmigranten

Op donderdag 25 april organiseert KvK Limburg een interessante netwerkbijeenkomst rondom het thema arbeidsmigranten in het Ondernemersplein in Roermond. Ondernemers en organisaties die zich met arbeidsmigranten bezighouden, en ook arbeidsmigranten zelf, kunnen hier nader kennismaken met elkaar en de mogelijkheden die zij elkaar te bieden hebben.

Tijdens de netwerkbijeenkomst staan twee presentaties en een ondernemersmarkt op het programma. De presentaties worden verzorgd door personeelstrainer Jola Criens en Sonja Driessen van Migrada Services. Criens gaat in op cultuurverschillen en Driessen deelt informatie die zowel voor de ondernemer als de arbeidsmigrant van belang is. Op de ondernemersmarkt zijn diverse organisaties en bedrijven vertegenwoordigd, waaronder Bol Accountants, Bibliotheek Maas en Peel, Toffolo International Relations, Dutch@work, Kusters Scholing en Training, Language Switch, SNCU, SNA, MK Consultancy en de Belastingdienst.

De avond start om 19.00 uur (inloop vanaf 18.45 uur) en eindigt om 22.00 uur. Deelname is gratis. Aanmelden is hier mogelijk.

download persbericht
download flyer

Datum:
Dossier:
Onderwerp:
Arbeidsmigratie, Draagvlak en communicatie