Avoned realiseert: (semi) permanente miniwoning met EPC-0

Waarom wij geloven in de Miniwoning?

Bij de bouw van een Miniwoning denken wij na over innovatieve manieren van bouwen. Met traditioneel bouwen ben je nog niet volledig duurzaam bezig. Door gebruik te maken van hoogwaardige houtskeletbouw in combinatie met een steelframe is het mogelijk om efficiënter, sneller en gedetailleerder te bouwen. Dit kan permanent zijn of van tijdelijke aard; het is ook mogelijk om een verplaatsbare Miniwoning te realiseren.

Wat heb je echt nodig?

Met het wonen in een Miniwoning ontstaat een nieuwe lifestyle. Niet minder maar meer leven! Het klinkt gek want je hebt minder vierkante meters. Toch zal je merken dat je meer ruimte krijgt. Meer ruimte in je portemonnee, meer ruimte om andere dingen te gaan doen en meer ruimte in je hoofd. Veel spullen, betekent veel opruimen. Veel ruimte betekent veel onderhoud en veel schoonmaken. Met een Tiny woning is dat verleden tijd. Alle ruimte die je nodig hebt zit verwerkt in een Miniwoning, een woonkamer, slaapkamer, keuken, badkamer, etc. Echt alles zit erin!


Meer tijd voor elkaar door een Miniwoning

Doordat je compacter leeft, leef je simpelweg ook goedkoper, zuiniger en bewuster. Hierdoor hou je veel tijd over voor andere dingen. Fulltime werken is niet per se meer nodig met een Miniwoning. Dit brengt vrijheid met zich mee die je zelf kan invullen. Meer tijd voor je vrienden, kinderen en familie. Meer tijd voor ondernemen en creativiteit. Meer tijd om zelf je biologische groente en fruit te verbouwen. Of ga meer reizen. Meer tijd zorgt simpelweg voor meer creativiteit en wij geloven dat mensen hier gelukkig van worden.

Financieel aantrekkelijk wonen

Veel starters willen een comfortabele en betaalbare plek om te wonen. Dat is tegenwoordig moeilijk door de hoge hypotheeklasten en de hoge huurprijzen. Met onze Miniwoning kan je wél betaalbaar en comfortabel wonen! Veel gemeenten staan hier voor open en onderzoeken de mogelijkheden om kleine kavels beschikbaar te stellen.

Miniwoningen worden gezien als onroerend goed. Ze worden gefundeerd en aangesloten op de nutsvoorzieningen. Omdat het bovendien een duurzaam en energiezuinig huisje is, kan gebruik worden gemaakt van aantrekkelijke hypotheekvormen. Hierdoor is financiering van je Miniwoning binnen handbereik én met momenteel nog steeds een aantrekkelijke rente.


ContactgegevensArjan Voorwinden
088-1701110

Adres

Reedijk 7-O
3274 KE Heinenoord
info@avoned.nlEigen bedrijfsprofiel?

Dit bedrijfsprofiel is tot stand gekomen in samenwerking met Flexwonen.nl. wilt u meer informatie over de bedrijfsprofielen neem dan contact met ons op.