Barli Base Semipermanente woningen

Barli Base semipermanente woningen bieden een praktische en snelle prefab oplossing voor de huisvesting van woonurgenten. Het huisvestingsvraagstuk staat bij ons centraal. Voor elke gewenste situatie, aantal bewoners, comfort en design. Woonurgenten een thuis bieden staat hoog in het vaandel.


De prefab woningen zijn specifiek ontwikkeld  als oplossing voor woonurgenten. Door de hoogwaardige afwerking leent de woning zich uitstekend voor huisvesting van starters, alleenstaanden, statushouders en één-ouder gezinnen. Ook voor deze urgente gevallen biedt Barli maximale flexibiliteit en maatwerk.

Gerealiseerd in 2017; Barli Base timmert hard aan de weg

Samen met gemeenten en woningcorporaties worden al vele woonoplossingen gerealiseerd. Onderstaand ziet u een aantal voorbeelden:

Momenteel is Barli Base op weg om 25 unieke uitkijkwoningen in Houten te plaatsen. Deze woningen worden prefab gebouwd, waardoor er op de bouwplaats relatief weinig overlast is. De uitkijkwoningen zijn geschikt als eengezinswoning en bestaan uit 2 bouwlagen. Zij bevatten 3 slaapkamers. De woonkamer wordt gesitueerd op de eerste verdieping.

 

  • In de gemeente ’s-Hertogenbosch zijn 2 x 32 semipermanente woningen opgeleverd.
  • Daarnaast zijn er in de gemeente Uden al 18 huishoudens gevestigd in appartementen. Eind 2017 zullen er daar nog 34 bij komen.
  • In Leiden zijn 30 tijdelijke woningen aan de Wassenaarseweg geplaatst.
  • Ook worden er momenteel 25 woningen in Breda geplaatst. Daarna zullen er nog 22 aan de Koraalstraat worden gerealiseerd.


Contactgegevens

Jelle Smeehuijzen
0413 - 25 50 99

Adres

Jagersveld 20
5405 BW UdenEigen bedrijfsprofiel?

Dit bedrijfsprofiel is tot stand gekomen in samenwerking met Flexwonen.nl. wilt u meer informatie over de bedrijfsprofielen neem dan contact met ons op.