Actueel aanbod van BUKO

BUKO Huisvesting is een deskundige en solide partner met ruim 55 jaar ervaring in tijdelijke huisvesting, bouwsystemen en bouwprocessen. We bieden onze partners zekerheid en financiële stabiliteit, een uiterst korte doorlooptijd en een complete dienstverlening. Slim direct uw ruimtegebrek oplossen? BUKO helpt u verder.


Comfortabel wonen in een flexibele oplossing

BUKO Huisvesting heeft veel ervaring met woonunits die voor studentenhuisvesting worden gebruikt. Een voordelige studentenwoning is onmisbaar voor elke beginnende student. Voor veel jongeren is het de plek waar ze voor het eerst op zichzelf wonen: ze zoeken hun eigen plekje waar ze kunnen studeren en ontspannen. Natuurlijk moet het kostenplaatje wel passen bij het budget van een student.

buko-3 buko-2 buko-1

Wij helpen projectontwikkelaars en corporaties om in de vraag naar studentenhuisvesting te voorzien.

  • Studentenkamers met eigen woonvoorzieningen
  • Tweepersoonsstudio’s
  • Complete inrichting van de campus, o.a. kantine, studiezalen, sporthallen

Tijdelijke huisvesting voor vluchtelingen

Wij beschikken over een ruime voorraad gebouwen waarmee enkele honderden woningen in no-time gerealiseerd kunnen worden. Naast woningen bieden we tevens oplossingen voor recreatiegebouwen en kantoren. De gebouwen zijn flexibel in te delen en kunnen naar wens worden voorzien van sanitair, keuken en installaties zoals centrale verwarming. Ons bouwsysteem biedt alle flexibiliteit voor toekomstige aanpassingen, zowel in ruimtelijke capaciteit als in functionaliteit.

Modelwoning bekijken

Wij hebben twee voorbeeldwoningen gebouwd en ingericht zodat u zelf de uitstraling en beleving van onze gebouwen kunt ervaren. U kunt deze modelwoning bezichtigen op onze vestiging in Zaltbommel.

buko-9 buko-8 buko-7

buko-10 buko-11 buko-12

 


Contactgegevens

BUKO Huisvesting
0251 - 262728

Adres

BUKO Bedrijvenpark 2 Postbus 519
1940 AM BeverwijkEigen productprofiel?

Dit productprofiel is tot stand gekomen in samenwerking met Flexwonen.nl. wilt u meer informatie over de productprofielen neem dan contact met ons op.