Actueel aanbod van De Meeuw

Al meer dan 80 jaar is De Meeuw toonaangevend op het vlak van hoogwaardige, aanpasbare tijdelijke en permanente modulaire gebouwen voor zorg- en onderwijsinstellingen, overheid en bedrijven. Of u nu kiest voor tijdelijke of permanente huisvesting: wij hebben de oplossing voor uw huisvesting in huis.


Binnenkort verwacht: Logiesgebouw

Deze accommodatie wordt op korte termijn terug verwacht. Vanwege het flexibele bouwsysteem kan deze accommodatie in delen worden doorgezet. Zo kunnen vleugels of kamers makkelijk naar uw wensen en passend bij uw budget worden heringezet.

Dit bouwsysteem zorgt voor een efficiënte huisvestingoplossing met een optimale balans tussen specifieke voorzieningen en ruimte. Wij ondersteunen u bij de invulling van uw huisvestingtraject van ontwerp tot exploitatie en onderhoud.

de-meeuw1 de-meeuw2 de-meeuw3

 

Flexicom Bouwsysteem

De Flexicom is stapelbaar- en schakelbaar, waardoor het mogelijk is om kleine en grote ruimtes te creëren. De kwalitatief hoogwaardige units zijn uit voorraad te leveren en eenvoudig te (ver)plaatsen. Standaard is deze oplossing voorzien van elektrische verwarming, verlichting, vinyl vloerbedekking en slagvast glas aan de buitenzijde. Optionele uitbreidingen zijn leverbaar, zoals CV-installatie, zonwering, rolluiken en airconditioning.

de-meeuw4 de meeuw de-meeuw6

 


Contactgegevens

0499 - 580 405

Adres

Industrieweg 8
5688 ZG OirschotEigen productprofiel?

Dit productprofiel is tot stand gekomen in samenwerking met Flexwonen.nl. wilt u meer informatie over de productprofielen neem dan contact met ons op.