Wij zijn Fijn Wonen - aanbieder van betaalbare, comfortabele en toekomstbestendige woningen

Wonen gaat verder dan een woning: het gaat over het leven van mensen. We leven het liefst in een huis waarin we ons onbezorgd en thuis voelen en waar genoeg financiële ruimte overblijft om leuke dingen te doen. Bij Fijn Wonen begrijpen we dat. Sterker nog, wij gaan nog een stapje verder: wij geloven dat wonen niet alleen gaat over het vinden van ruimte voor nu, maar ook over het behouden van ruimte voor toekomstige generaties. Ons doel? Een fijn leven voor vandaag, morgen en overmorgen.


Een nieuwe manier van bouwen

Als Fijn Wonen hebben we betaalbaarheid, comfort en toekomstbestendigheid hoog in het vaandel staan. Die eigenschappen hebben we vertaald naar een mooi en zeer divers assortiment. Dankzij ons modulaire productieproces zijn onze woningen substantieel goedkoper dan gebruikelijk, zonder dat er wordt ingeleverd op kwaliteit en keuzevrijheid. De woningen staan binnen no-time als een huis en zijn remontabel zodat ze eventueel op een andere locatie een nieuw leven kunnen krijgen. Ideaal als je het over flexwonen hebt!

Verre van standaard

De vele mogelijkheden in architectuur zorgen voor gevarieerde woonwijken. Door verschillende beukmaten kunnen we maar liefst 8 woningtypes aanbieden in 22 uitvoeringsvarianten als het om grondgebonden woningen gaat. Allemaal met een ruime woonkamer met open keuken, een complete badkamer en toilet, meerdere slaapkamers en in veel gevallen een ruime zolder. Doordat we onze woningen zelf produceren, hoef je je niet druk te maken om leverzekerheid, snelheid en kwaliteit. Al zijn onze woningen dankzij onze productiemethode betaalbaar en op comfort wordt nooit ingeleverd. De woningen zien er verre van standaard uit en dat zijn ze van binnen ook niet.

Duurzaamheid op #1

Dankzij onze slimme manier van produceren, kunnen we één casco in één dag afleveren; wind- en waterdicht en voorzien van badkamer, toilet en installaties. Daarna hebben we nog een aantal weken nodig om de woning woonklaar te maken. Leuk voordeel hierbij: een kortere bouwtijd leidt ook tot een betaalbare prijs. We ontwikkelen energiezuinig en het liefst circulair. Door de hoge mate van circulariteit zijn de woningen remontabel en kunnen ze op een andere plek een tweede leven krijgen. En dat is fijn voor iedereen!

De woonwijk van overmorgen

Aan De Loskade op het voormalige Suikerfabriekterrein in Groningen, experimenteren Fijn Wonen en Van Wijnen met de circulaire woonwijk van overmorgen. De pop-up wijk is gericht op duurzame innovaties in een experimentele omgeving. Het complete woningpalet van Fijn Wonen is hier in alle varianten te vinden.

Ook kijken we hoe we onze woningen meer circulair kunnen maken, zowel op het gebied van (biobased) materiaal als op verplaatsbaarheid. En met de wisselende bewoners kunnen we goed blijven inspelen op toekomstige woonbehoeften.

Meer weten?

Meer weten over hoe Fijn Wonen binnen een oogwenk bouwt en hoe wij kunnen bijdragen aan het aantal flexwoningen in Nederland? Ga naar fijn.com of neem contact met ons op via contact@fijnwonen.nl of 088-444 25 60.


ContactgegevensTeam accountmanagers
088-444 25 60

Adres

K.R. Poststraat 101
8441 EN HeerenveenEigen bedrijfsprofiel?

Dit bedrijfsprofiel is tot stand gekomen in samenwerking met Flexwonen.nl. wilt u meer informatie over de bedrijfsprofielen neem dan contact met ons op.