Jan Snel: flexibel bouwen; goed geregeld en snel

Jan Snel is één van de koplopers op het gebied van flexibel bouwen. We hebben daar in de 50 jaar van ons bestaan een enorme ervaring en deskundigheid mee opgebouwd. En weten als geen ander de wensen en eisen van onze opdrachtgevers te vertalen in (semi)permanente huisvestingsoplossingen voor elk marktsegment.


Van een enkele kantoorruimte tot een complete scholengemeenschap. En van zorgcentra tot de huisvesting van arbeidsmigranten. We ontwerpen, bouwen, transporteren en plaatsen het allemaal. Voor korte of lange tijd, voor koop, huur of lease. Kijk eens rond op de website en verbaas u over de mogelijkheden! Flexibel bouwen, goed geregeld en snel.

Voorbeeldprojecten

jan-snel1 jan-snel2

95 ingerichte tweepersoonsstudio’s voor arbeidsmigranten

Samen met Job Housing en OTTO Workforce realiseerde Jan Snel in de Haagse Laakhaven een complex bestaande uit 95 studio’s waarin 190 werknemers kunnen verblijven. Elke studio is geschikt voor 2 personen en is voorzien van een slaap- en woongedeelte met keuken, aparte badkamer en wifi. Daarnaast zijn er extra faciliteiten zoals een fitnessruimte en een wasserette. Het pand heeft vier verdiepingen en blijft in eerste instantie voor vijf jaar staan.

 

jansnel3 jansnel4

Studentenhuisvesting, Amsterdam

In opdracht van RAVAM CV en in samenwerking met Student Experience bouwden we 520 studentenwoningen in Amsterdam, AmstelHome genaamd. De eerste paal is op 19 januari 2015 geslagen en het project is opgeleverd op 26 augustus 2015. In 9 maanden tijd realiseerden we dit totale project, na Ravel Residence ons tweede grote studentencomplex.

Naast 520 studentenwoningen bestaat het gebouw onder meer uit een wasserette, een horecagelegenheid en een waar basketbalveld op het dak. Het studentencomplex blijft minimaal 12 jaar staan en heeft een bruto vloeroppervlakte van ca. 16.000 m², onderverdeeld in vijf bouwlagen. In het midden genieten studenten van een gezamenlijke tuin.
Alle woningen zijn voorzien van een keuken en badkamer en hebben een vloeroppervlakte van ongeveer 21 m².

 

jan-snel-9 jan-snel-10

Campus Wyldemerk, Balk

Wonen op Wyldemerk, een campus waar jongeren die zijn vastgelopen in het reguliere onderwijs alsnog een kans krijgen op een nieuw start. Jan Snel realiseerde voor deze jongeren in opdracht van CVO Zuid West Fryslân de tijdelijke campus met een oppervlakte van 2.200 m². Op deze campus bevinden zich meerdere kleinere gebouwen, waarin plek is voor wonen, leren en recreëren. 48 leerlingen kunnen worden gehuisvest, verdeeld over 4 woonuits. Elke woonunit heeft 4 driepersoons-slaapkamer, elk met eigen sanitair. Dit project is in 2,5 maand gerealiseerd.

 

Meer voorbeeldprojecten vindt u op onze website: www.jansnel.com

 


ContactgegevensHans van der Neut
+31 (0)6 22869147

Adres

Willeskop 94
3417 ME MontfoortEigen bedrijfsprofiel?

Dit bedrijfsprofiel is tot stand gekomen in samenwerking met Flexwonen.nl. wilt u meer informatie over de bedrijfsprofielen neem dan contact met ons op.