Actueel aanbod van Plegt-Vos

Ons nieuw ontwikkelde prefab woningconcept kan snel voorzien in betaalbare en kwalitatief hoogwaardige woonruimte voor kleinere huishoudens. Hiermee zijn niet alleen statushouders geholpen, maar juist ook andere kwetsbare doelgroepen die nauwelijks alternatieven hebben voor het snel krijgen van woonruimte.


Nieuw prefab woningconcept: IZI®

De kennis en ervaring die Plegt-Vos de laatste jaren heeft opgedaan bij het huisvesten van ruim 6.500 studenten vormen de basis voor het nieuwe concept. Efficiency en doelmatigheid zijn hierbij cruciaal. Het nieuwe woningconcept bestaat uit volledige prefab wooneenheden voor 1, 2, 3 of zelfs 4-persoonshuishoudens, bedoeld voor permanent gebruik. De woningen worden indoor gefabriceerd op een lopende band. De diverse uitgewerkte plattegronden zijn zeer efficiënt en de afwerking is sober en doelmatig. De verschillende eenheden zijn onderling koppelbaar en stapelbaar, zodat een gevarieerde samenstelling van huishoudens kan ontstaan. Het concept is ook geschikt voor kleinere locaties.

plegt-vos1 plegt-vos2 plegt-vos3 plegt-vos4

Modulaire bouw

Bijzondere doelgroepen vragen om bijzondere oplossingen. Met kant-en-klare modulaire eenheden geven we een unieke invulling aan specifieke woon- werk- of leefbehoeftes van b.v. studenten, zorgbehoevenden en arbeidsmigranten. Perfect voor tijdelijke èn permanente oplossingen. Modulaire Bouw is bouwen door kant-en-klare modulaire eenheden te combineren. Zo wordt nieuwe huisvesting snel en voordelig gerealiseerd.

Modulaire Bouw van Plegt-Vos is onder andere toe te passen voor studentenhuisvesting, huisvesting voor arbeidsmigranten, transformatie van leegstaand vastgoed, optoppingen.

Enkele voorbeelden van gerealiseerde projecten:

Studentenhuisvesting in resp. Amsterdam, Groningen en Den Haag

plegt-vos5 plegt-vos6 plegt-vos7

 


Contactgegevens

Kitty Gort
Manager Integrale Projecten
06-12960442

Adres

Sherwood Rangers 1
7551 KW Hengelo
info@plegt-vos.nlEigen bedrijfsprofiel?

Dit bedrijfsprofiel is tot stand gekomen in samenwerking met Flexwonen.nl. wilt u meer informatie over de bedrijfsprofielen neem dan contact met ons op.